fan vad jag är lycklig!

som jag skrev igårkväll skulle domen fastställas idag vilket den gjorde. så imorse vaknade jag av att min advokat ringde mig vid 11.20, hjärtat satt i princip i halsen när jag svarade. jag kommer aldrig någonsin glömma orden han sa: jag vet inte om du har ringt hovrätten angående domen, men du är frikänd!
say what? från en dom på villkorlig i 2 år, dagsböter och skadestånd på 10.000 till ingenting ni anar nog inte så fucking jävla glad jag är! så det blev att hänga med mamma till MAS därefter gick vi till mobilia så fick jag handlat lite nytt {visar bild senare} därefter åkte vi hem så fick jag duschat och fixat mig snabbt därefter tog jag bussen tillbaka till malmö för att möta upp rebecca för att gå till fridays och ta en drink och "fira" att jag blivit frikänd.  vid 20.48 tog jag bussen hem, sen nu när jag väl kom hem så har jag bara tagit det lugnt och nu pratar jag med lina i telefon och ska alldeles strax fota det jag köpt idag så att jag kan visa er, kul va? vi hörs senare, p u s s 

tungt liv.

har en feeling att denna dagen kommer bli urkass och jag kommer vara på urdåligt humör.
hur som helst, min dom sätts i dag kan inget annat än att hålla tummarna på att det sängs i alla fall för sist blev den riktigt sjuk {villkorlig i 2 år, dagsböter och skadestånd på 10.000} + en fin artikel i tidningen som jag tackar för, era idioter minst sagt! hatar tidningar, hur kan man skriva ut något i tidningen om man inte vet om personen överklagar eller liknande? well well, jag kommer fördmoligen berätta mer imorgon/senare idag. hoppas domarna i hovrätten var mer rättvisa än dom i tingsrätten i alla fall.
återstår att se, 11.00 idag får jag besked, phu!

never say never.

nu ska detta lama fettot röra sig för att ta en powerwalk därefter gå till gymmet.
imorgon kommer mitt :a hem, längtar!

klockren!


hahaa-ha, den är så jäkla härlig! liksom bara idéen, sedan bebisens skratt efter händelsen.
klockren 10 poängare utan tvekan.

oooh, jobbigjävel!

fucking äcklig spyfluga som surrar runt mitt huvud, fett med oskönt! :@

nu är slutet nära!


i think i know.


söndagkväll - sjuk.

har mått helt sjukt skumt idag. direkt när jag vaknade var det lugnt men efter att jag varit vaken ett tag bara det flög på mig. blev illa mående och fick till och med be mamma ställa en spann bredvid mig.  lyckades dock somna och när jag vaknade igen var illamåendet borta, skönt nog. gick upp för att äta tillsammans med mamma men blev jätteyr så fick gå in och lägga mig i soffan och så har det i princip fortsatt hela kvällen. lyckades dock ta mig i kragen och gå ut en runda för att möta elinor och därefter gå upp till skotten och köpa en massa godis, men känner mig inte det minsta sugen på godiset längre så det får vänta. sedan på tal om något annat, jag köpte en trisslott och lyckades skrapa fram 25x2, dock inte mycket men alltid kul med vinst!  tur i spel otur i kärlek, det är nog så det är!




tjäna lite extra pengar.


1. bli medlem, där det står "eventuell kampanjkod" kan du hoppa över
2. aktivera mailet från sidan som du får i din hotmail/inkorg.
3. klicka på "mina uppgifter" och fyll i.
4. klicka på "tipsa  vänner" där får du 8:- per person som blir medlem via din länk.

kommer du upp i mer än 200:- så får du ut dom i slutet av månaden.
det är så jag gör för att få lite extra pengar i fickan. jättebra och det bästa av allt är att det är gratis!

{klicka på bilden för att börja tjäna pengar, via min länk får ni 25:- som start summa.}

n e w s t u f f . .


true friendship is a knot which angels hands have tied. 

28 augusti.. ♡


tack mamma. ♡

igår när jag och en vän rökte vattenpipa så råkade jag ta sönder min vattenpipa, fråga mig inte hur?
men hur som helst så imorse när jag vaknade hade mamma varit och handlat en ny till mig, hon är en ängel.  nu fick jag en som var såå mycket snyggare också, finns inget ont som inte för något gott med sig, true shit!

new stuff.


check.


true shit.

i only drink on days
that end in "y".

godnatt.

har nästan nyss kommit hem från en vän, sjuktsweet! så nu ligger jag i sängen och elinor ligger och halvsover bredvid. annars har dagen varit hyfsat lugn. varit i stan en runda för att fixa lite saker därefter cyklade jag hem för att vänta tills min kusin kom hit så skulle vi ner till stan igen för att få lite andra saker fixade, fick handlat lite smått {kommer bilder imorgon orkar inte lägga in dom nu} nu ska jag försöka sova, puss!

onyttig torsdag.

just nu är elinor här, vi har varit på entré och handlat lite gott till ett tvprogram som elinor ville se.
det går på kanal 5 nu och handlar om klasskamrater som träffas igen efetr 14 år, rätt kul att se hur alla förändrats på både utsidan och insidan.   nu ska jag trycka i mig en bulle och känna mig allmänt nyttig.

nu står det glass på schemat!

img_5430 (MMS)

nu står det glass på schemat!


snabbt inlägg.

nu ska jag göra något snabbt och enkelt att äta
därefter fixa mig lite smått för att sedan möta upp nicole i stan.  vi hörs senare idag, puss!

slängpuss.

make a gif
passar på att slänga in en snabb slängpuss innan jag beger mig ut,
ni får ha en underbar dag för det ska jag ha. 

jag och min bebis.

nu har jag hunnit pussa lite på min älskling också, han är så söt min lilla bebis! 
nu ska jag fixa sistan sen ska jag bege mig ut en sväng, hörs så fort jag är tillbaka!

godmorgon sötisar.

nästan precis kommit in var ute och träffade ralle och henke en stund, känner mig helt slut i huvudet i och med jag fortfarande inte sovit, så himla typiskt mig!  fan ta mig om jag somnar under dagen, har hur mycket som hest att göra idag så det är bara att fånga dagen och se till att vara vaken trots att jag ser jävligt off ut och känner mig minst lika off, but what to do? nu ska jag slänga i mig lite frukost sen göra någonting av dagen, hörs senare idag!


dagens planering.

kickstarta dagen med en god frukost för att sedan bege mig till gymmet för ett hårt konditionspass.
hem äta lite mat därefter hoppa in i duschen för att sedan göra mig i ordning.
vid 15-tiden ska jag vara redo för att röra mig ner mot stan såfort nicole slutat skolan.

därefter får jag se vad dagen bjuder på, något förslag?

liksom, what?

detta gjorde min kväll så var tvungen att dela med mig av det, hah-ha! av vilken anledning skulle man spela svårfångad om man har ett intresse för personen? liksom visst, jag kan förstå om man spelar svår inom rimliga gränser men den där killen som skrev till mig har jag inte ens svarat under de gångerna han skrivit till mig, är det inte dags att inse att han inte är intessant för mig?  komigen liksom!





• nu förstår ni kanske vad jag menade? "du verkar inte intresserad", det är kanske då det är på tiden att man ger upp och låter tjejen/killen leva sitt liv utan att flörta vidare. det är logiskt, men alla fattar utom du? nej nu ska jag skratta vidare för mig själv, vem vet jag kanske lyckas skatta mig till söms.
puss på er finisar! 

bara KÖÖR!

the first rule of partying
is there are no rules!

just nu ...

ligger just nu nerbädad i sängen och kollar på jersey show på MTV, riktigt galet program! det är i stil med det programet big brother borde ta efter så att det blir värt att kolla på, tycker inte ni det? 
inte nog med att killarna är vrålsnygga också, mums!

morgondagens, kom ihåg!


vara redo för stan när nicole slutat skolan.  det är en på miljonen att jag skulle glömma detta men tankspridd som jag är så är det likabra att jag delar med mig utav det, samt att det finns en del trelleborgare som älskar att ta del av allt och allas liv, så till er som tar åt er varsågoda.

go for it!

hittade nyss en störtskön sida för oss partyfreaks
gör som jag, bli medlem du också och håll reda på vart alla hunkar/babes går all in under kvällen/natten.
det går snabbt och enkelt att bli medlem, klicka här  »  «

för och efterbilder.

då har man fått en del gjort idag trots allt, känner mig smått flitig haha!  elinor kom hit vid 19-tiden och då fick jag fixat hennes utväxt, därefter berättade jag för mamma hur hon skulle slinga mitt hår så fick hon fixat det till mig. {tack mamma } när blekningen satt i mitt hår var det dags för elinor att skölja sitt hår, resultatet blev jättebra och elinor blev nöjd vilket är huvudsaken! undertiden blekningen satt i mitt hår passade jag på att klippa mammas hår så att jag sedan skulle kunna klippa elinors hår såfort jag tvättat mitt hår. så det var fullrulle men allting blev jättebra!  {nedanför är bilder på för och efter behandling.} dock har jag inte klippt hennes hår än när bilden togs.  resultatet blev väldigt naturligt, bilden är lite smått orättvis jämfört med verkligheten men det blev vrål snyggt! 



?)!"&/()



detta vädret gör mig galen! :@
jag som var pepp på att gå en runda, men inte det!
får bli en runda till gymmet sen istället, går minst lika bra.







na na na.

bjuder på en bra låt. {klicka på spotify ikonen för att ta del av del}

you make my world go around.

ligger just nu i sängen, ovanligt? lyssnar på musik och tar det allmänt lugnt, ska snart upp och göra en sen frukost därefter invänta att klockan blir runt 15-tiden så att elinor kommer hit. 
har dock ingen aning vad vi ska göra blir kanske en powerwalk eller något liknande, det återstår att se.
nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt av dagen! 

kom ihåg!!

klippa nicole idag så fort hon slutat skolan.
därefter möta upp ****** för en fika och mys, gillar´t!

lyckad kväll.

sådärja, nu är jag hemma igen. ligger nerbäddad i sängen och hoppas på att jag ska kunna somna tidigare inatt än vad jag gjort de senaste nätterna ska stänga av datorn efter detta inlägget så att jag kan komma till ro, eller åtminstone försöka! kvällen blev i alla fall lyckad, dock ingen "actionkväll", mötte upp julia, emma och mia på entré för att handla lite saker därefter gick vi ner till casa lounge där kvällen fortsatte, blev lite dricka och stadigt sällskap därefter vandrade jag hem och nu ligger jag somsagt i min säng. vi hörs imorgon/senare idag. puss!

video på hur jag lockar mitt hår.

här har ni videon som jag lovade er, så är ni nyfikna på hur jag lockar mitt hår så se och lär! 


yea.

sitter med elinor i telefonen just nu 
ska snart fortsätta att locka mitt hår, kommer upp en video på hur jag gör som en del är nyfikna på. 

taggar för ikväll.

hatar när man bestämmer saker så bara man struntar i det, eller till och med skiter i att höra av sig. but thats life! tankarna vandrar och jag funderar men det enda jag kunde komma fram till var att jag inte kunde bry mig mindre, istället tänker jag gå till casa lounge med fina vänner och fira att trelleborgarna tar studenten om 25 dagar medan man själ bara har 19 dagar kvar, hey ho lets go!

nu ska jag fortsätta locka håret, ska försöka hinna slänga ut en snabb bild innan jag beger mig.
puss på er finisar. 

ligger just nu i sängen och äter frukost. ...

img_6921 (MMS)

ligger just nu i sängen och äter frukost. ringde läkaren imorse men skulle återkomma vid 11.00, varför inte ge mig en tid direkt istället? hade underlättat en del. nu ska jag fortsätta äta min frulle, puss.


vilken start på dagen..

kickstartar dagen med spåkulan, är det nu man ska ta sig i kragen och söka mängder av jobb? såå lets do it, nu kör vi! något litet jobb nu fram till jag drar hade inte skadat, alltid bra med lite extra pengar! 

save the world tonight.

trogna spegelbilder, blir alltid lika bra! förhoppningsvis är det bättre de än inga bilder alls, det tycker i alla fall jag. klockan är snart 00.30 och jag har fortfarande inte kommit till ro, förstår inte varför? ger det försök på försök men det vill sig ändå inte.  over and out! ska få lite småsaker fixat därefter ska jag stänga av datorn och ligga och stirra rakt upp i taket om det så ska behövas, det som är mest typiskt är att elinor ska väcka mig så att jag kommer iväg till gymmet 07.30, får väl se om jag är vid liv då eller hur tillståndet är, haha! 

störtskön människa, haha!

måste bara köra en favorit i repris på rebeckas klockrena video, kolla på hela för att förstå vad jag menar! och om ni är känsliga ger jag ett råd: avstå att kolla på videon. såå one speed to GO, woop woop!



flashbaks of a fool!

sitter och kollar igenom bilder och så vidare på datorn och hittade denna videon, den kvällen var sjuk! men jag hade så jävla kul minst sagt!  jag och rebecka fick en idé att vi skulle filma när vi shottade, ni minns väl hur det slutade för henne, haha?  om inte så kommer den upp i ett inlägg här efter. jag småskrattar för mig själv av bara tanken på den kvällen! hur som helst, vi fick i alla fall en idé att vi skulle filma när vi shottade och var allmänt löjliga! så det blev film efter film och ca 4-8 shottar i varje film, shotta är min "passion" nej, men det är det jag gillar bäst om man inte dricker någon god drink eller liknande såklart! så nu när man kollar tillbaka borde man nästan stoppat efter den 5 filmen, därefter gick det mest utför, men fan vad jag älskar oss, den ena är mer störd än den andra och vi gör det vi är bäst på, att vara oss själva helt enkelt! take it or leave it, we don´t give a fucking shit! 


i love you more,
more than the air i breathe

längtan är enorm.

18 days left → studenten.
97 days left → magalüf dude!

back on track.

stängde av datorn innan för att jag skulle försöka komma till ro, det slutade med att jag låg och vände och vred i sängen istället med mängder av blandade tankar i huvudet. jag längtar något fruktansvärt tills jag kommer iväg till magaluf, i will start something new and so much better! bara få komma bort, fokusera på utbildningen och leva loppan på helgerna sedan det jag längtar allra mest till hur konstigt den än låter i x-antal personers öron som är så himla trötta på att jobba, så längtar jag till jag står bakom baren och serverar drinkar efter era beställning.. om jag klarar utbildningen vill säga, men det är väl klart att jag gör! 

good girls go to heaven, bad girls go to magaluf! 
28 augusti -18 september, längtar!

mys framför tv:n.

nu ligger jag ensam i min säng och käkar maltesers, sååvärt! sen imorgon ska man på det nyttiga livet samt träningen igen, likabra! ska även ringa läkaren imorgon, men kan berätta mer om det imorgon, ganska oviktigt enligt mig men vi får väl se vad dom säger.  nu ska jag återgå till south park på tv:n och förbereda några blogginlägg som kommer upp antingen senare eller imorgon, återstår att se.
peace and love! 

yes, äntligen!

äntligen, nu är det bara tröttesara som ska ut ur huset också sen hoppas jag på att martin kan köra all in i huset! bortsett från det så hoppas jag att antingen peter eller simon vinner men tror dock martin kommer ta hem det flickfavorit som han är, well well vi får väl se hur det blir med den saken.

nu ska jag starta tv:n och kolla runt på lite bloggar, lika roligt som det låter.
puss på er finisar.

big brother.

varit iväg och köpt massa gott till big brother så nu hade jag tänkt bädda ner mig i sängen och mysa
samt hålla tummarna på att gurkan åker ut ikväll, hoppas hoppas hoppas! 



håller på att byta rum nu, visar er en bil...

img_3309 (MMS)

håller på att byta rum nu, visar er en bild sen om det hinner bli klart vill säga, hörs sen!


z zZ

tror jag tar en powernap på 30 minuter
vi hörs efter det.


skulle ha laddat upp denna fina text som elinor skrev till mig för ett tag sedan men något kom väl i vägen antar jag, men nu när jag kollade igenom mina bilder så fick jag syn på den så självklart ska jag dela med mig av den nu istället. vänner som henne växer inte på träd och jag är glad att det är henne jag ska åka till magaluf och ha 3 fartfyllda veckor samt fylla på vårt förråd med sjuka minnen och inte nog med det, även henne jag ska flytta till norge med och lämna denna älskade håla! sedan gotta mig lite extra när x-antal andra väljer att stanna kvar och starta något i trelleborg, vilket jag är jävligt glad för att jag inte gjort, har så mycket mer att hämta än vad trelleborg kan ge så varför ska jag stanna kvar, good question!

facebook, start på dagen.


ibland undar jag? menar absolut inte att det är något fel på de personer som är bi eller liknande men jag vet min läggning och inte är det åt det hållet i alla fall. menar med det hon skrivit på sin logg. sure, hennes logg hennes val såklart! men frågan är vad man får ut av det? i don´t get it! känner inte att jag vill bli vän med någon random heller, har fullt av randoms på min facebook vilket jag inte får ut något av så har börjar ta bort en efter en, känns lika bra! känner jag inte er så varför ska ni ha tillgång till mig och min information och liknande, nej bloggen får räcka för er som är såå nyfikna på mig och mitt liv. 

planering för dagen.

uppe i tid för att gå ut på en powerwalk.
därefter ska jag tömma diskmaskinen
städa undan så mycket som möjligt tills mamma kommer hem från jobb
ska även hinna göra mat så att maten står på bordet till mamma kommer hem, vilken ängel man är!

fuck this!

sjukt blandade känslor..

varje steg jag tar så finns ni där.


att något så nära kan vara så långt bort.
sitter och lyssnar på eric clapton - tears in heaven kan tänka mig att jag förknippar låten till er och att det är därför jag känner för att skriva av mig. {brukar bli så}
well well, jag vet att även om det så ska dröja x-antal år till så väntar ni på mig och vi ses när tiden är inne. peace, mina änglar!

skumpa med lill-elli och massa gott, puss ...

img_7278 (MMS)

skumpa med lill-elli och massa gott, puss på er.


lär känna mig lite bättre - frågor.


här kommer några frågor på er som är nyfikna på mig.

namn: emma cassandra bergeling
ålder: blir 20 år i november
hemstad: trelleborg, underbart!
favorit reseort: turkiet just nu, men inget sådär topp tio direkt.
hobby: umgås med vänner och festa.
fotbollsklubb: prata inte med mig. 
landslag VM: samma svar här.
favoritdrink: mojito i alla dess smaker.
bästa Film: travolta säger väl allt, välj själva! 
bästa Bok: ingen jävel på att läsa böcker.
idol: min spegelbild.
första kärlek: min riktigt seriösa kärlek var när jag var 18 år.
senaste kärlek: blev en kort flört för någon månad sedan, men verkligen inte mer än så.
första barjobb: den som lever får se, men i norge någonstans i hope. 
pinsamt ögonblick: pinsamma tystnader slår allt, minns inget just nu dock.
bästa minne: oh, har störtmånga bra minnen så har svårt att välja ut ett.
bästa känsla: när jag har mina favoriter i min närhet. {ni vet vem ni är}

mm.

kan väl säga att jag kör stenhård på detta så fort jag har smått ont i min hals.
änsålänge har det hjälpt i alla fall så det vore fel att klaga.

det står rätt otydligt i själva bilden, men det du behöver är:
halstabletter {helt som jag använt
mjölk,
kastrull
visp

såhär gör du:
jag brukar alltid hälla i mjölk i en mugg så jag vet hur mycket mjölk jag ska använda
därefter häller jag i mjölken i kastrullen, häll sedan i halstabletter efter önskad smak.
efter att halstabletterna är i kastrullen är det noga att röra runt hela tiden så att halstabletterna inte bränns fast i botten på kastrullen. när halstabletterna sedan smält är den färdig att serveras.

?

just det!
skulle inte jorden gå under idag?

det lönar sig inte att fuska, eller?

haha, jag bara måste dela med mig av denna filmen.
jag älskar våra idéer! 


shake it up.

bjuder på två bilder som jag tog innan idag, mest bara för att fylla ut mina tråkiga inlägg.
just nu ligger jag återigen i min säng och lyssnar på lugnmusik och skriver med ****
har varit ute och gått en hyfsat lång runda med ******* så har nästan precis kommit hem,
trots klockan så är det faktiskt helt ok varmt ute, hur skönt är inte det?

nu ska jag fortsätta prata vidare med min sweety, och försöka komma till ro.
får ju inte missa jordbävningen imorgon som ska vara grunden till jordens undergång, vad tror ni? haha!
den kära senila gubben, all respekt till dig om du skulle ha rätt efter,
ja vad är det 5 gången du räknat fel eller? 
nej, men man ska inte underskatta någon man vet ju aldrig?

om ni levt er sista dag och fått en hel dag till att göra vad ni ville,
vad hade ni gjort då?

bara ord.

ligger just nu i sängen {som vanligt} och gör ingenting, känns som tiden bara springer iväg.
liksom idag är det 100 dagar kvar till magaluf, visst det låter sjukt länge och det känns som att det är evigheter kvar men tiden bara springer iväg, hinner knappt med!
annars har jag inte gjort allt för mycket idag, har tagit det lugnt sen kom elinor hit så hade hon köpt med sig massa godis så nördiga som vi är körde vi massa tävlingar, blev en del filmer som jag tänkt dela med mig av. haha, tanken får mig att börja skratta!



one piece.

jag är med och tävlar om en one piece i hennes blogg 
klicka här för att komma till bloggen.

nu är det bara att hålla tummarna på att jag blir den lyckliga vinnaren. 

sista dagen på jorden idag, eller?

sista dagen på jorden ska jag spendera med dom jag gillar bäst!
mamma, elinor, min katt och alkohol. 

hur ska ni spendera er sista dag på jorden? 

tidsfördriv.


Kärlekstestet 2011.

Är du kär just nu?
nej och likaglad är jag för det.

Har du kysst någon idag?
nej.

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
jaa-a.

Har du ett förhållande?
nej, fri som en fågel.

Hur många har du varit tillsammans med?
ehm, 3.

När går gränsen vid otrohet?

beror på hur situationen är, missförstå mig inte.

Har du varit otrogen och om ja, varför?
nej, inte ens tänkt tanken!

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?
nej det har jag minsann inte.

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?
pontus, vi behövde ett break bara.

Är du romantisk?
bara om jag vill, och är jag totalt nerkärad så ja.

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
nejtack till kompisars rester.

Är du svårflörtad?
nöjer mig bara med det bästa så ja.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
yes.

Vad hette din första flickvän/pojkvän?
mathias.

Hur länge höll det?
ca 6 månader om jag inte minns fel.

Har du någon gång slagit någon du tyckt om?
inte seriöst.

Har du lekt med någons känslor?
nej.

Har du haft sex med över 20 personer?
nej verkligen inte ens i närheten.

Hur länge höll ditt längsta förhållande?
ca 1 år.

Hur länge höll ditt kortaste?
ca 6 månader.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
just nu singel i och med jag ska till magaluf,
tror inte ens någon kille accepterat att sin flickvän var i magaluf?

Har du varit tillsammans med 2 samtidigt?
inte så länge jag kan minnas.

Är du en bra flickvän?
skulle inte påstå att jag är en dålig flickvän i alla fall.

Vem sov du senast bredvid? {av det motsatta könet}
pontus.

har någon sagt att han/hon tycker om dig mer än som vän?
japp.

vart tsm med någon du sen hade ett KK-förhållande med?
nix.

När fick du din första kyss?
oj, det vet jag inte.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
bra fråga?

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?
nej!

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?
nej, endast mina barns namn ska stå på min kropp.

Vad gillar du för stil på tjejen/killen?
nertatuerade kroppar och slapp stil, har du det så varsågod att bli min pojkvän direkt.

godnatt.

nu ska jag försöka somna i tid
så vi hörs imorgon, puss på er!

inhandlat lite godis i och med Lill-elli i...

img_2268 (MMS)

inhandlat lite godis i och med Lill-elli inte svarar så får tröst äta lite, huh! :( föresten, zoo snörena var jättegoda så har ni inte smakat dom så gör det. :))


i väntan ...

nu ska jag alldeles strax föna håret för att sedan göra mig redo för en powerwalk med en fin vän. 
tror minsann att hon fortfarande är i danmark, har jag tur så har hon i alla fall fått slutat och är på väg till malmö, därefter dröjer det ytterligare ca 1 timme innan hon är i trelleborg..
mitt tålamod = 0, och därför hatar jag avstånd mer än någonsin!

nej nu ska jag fixa lite småsaker och vänta på att lill-elli ringer.
puss på er. ♥

tävling. "jag är fin som jag är."

 

jag är med och tävlar om en one piece hos kajsa nihlen tryck här → jag är fin som jag är
för att komma till hennes blogg. ♥

det hon vill förmedla med denna tävling är att:
alla människor är unika på sitt sätt, att ska vara stolta för att man är just som man är och att man ska våga vara sig själv för att det redan finns så många andra.

jag tycker att det är jättebra att hon har en sådan tävling och att hon hjälper människor att påminnas om att varje person har något unikt och att alla människor har lika mycket värde oavsett hur olika man än är varandra.

som jag själv alltid resonerat: varför födas som ett orginal men dö som en kopia?
jag är fin som jag är.

 


helt slut.

helly, är helt slut efter att ha varit i full fart hela dagen och det värsta av allt är att dagen inte är slut och jag har x-antal saker till att göra, phu! nu ska jag lägga mig i soffan och vila mig lite sen ska jag se till att få resten av det jag ska göra gjort. vi hörs senare om jag inte lyckas somna rekordtidigt idag, p u s s ♥

i don´t need your love.

som ni säkert själv förstår har jag fortfarande inte kommit i säng och jag ska upp om si-sådär 5 timmar, lyckat! pratade nyss med en fin vän som är i kos, vill dit nu! ska se om jag kan trixa ihop något och överraska henne!

nu ska jag minsann försöka komma till ro, kommer ångra detta imorgon när väckarklockan ringer buhu!
puss på er.

grrrr, kokar!

jag blir såå-å trött.
tar studenten den 10 juni och vart är min studentmössa? !)("%!( 
den var i alla fall inte på skolan enligt min kloka lärare så fick ringa ABCgruppen så dom får göra en ny mössa till mig som skickas hem i slutet på denna månaden eller i början på nästa, men skitsamma bara jag får den innan min student så är jag väl nöjd.


sov så gott.

har fortfarande inte kommit i säng trots klockan och jag ska upp 08.00, kommer vara dödens imorgon.
ska starta lite lugn musik och försöka komma till ro.

vi hörs imorgon, p u s s

min dag och lite tankar.

hej sötisar.
som jag skrev innan så har det varit en rätt "stor" dag idag. kan inte gå in på speciellt mycket just nu i och med jag inte vet så himla mycket om hur allting kommer bli. men så fort allting är satt så kommer jag gå ut med händelse osv så att ni inte tror jag är  "helt fucked up".
visst jag är väldigt utflippad, men verkligen inte den som skulle kunna skada någon annan.

nu kommer allting vara ett stort frågetecken i erat huvud, antar jag?
så om jag säger såhär, jag var i hovrätten innan idag (men som sagt mer om det när jag vet mer)
döm nu inte i förväg som x-antal typer har en förmåga att göra, fast å andra sidan bryr jag mig inte vad ni tycker men ni kommer förstå.

annars är, eller ja var kanske man ska säga i och med klockan är efter 00 den 17 maj vilket innebär att det var 1 år sedan jag opererade min rygg, kan ni tänka er.  just nu för 1 år sedan låg jag i min sjukhussäng hög på morfin och var snurrig som in i bomben.  (dom två månaderna efter operationen var utan tvekan den värsta tiden i mitt liv!)
och sedan lite komiskt nog så fick jag hovrätten idag också, 17 maj är nog mitt datum, ser nästan så ut.
kanske flyttar till norge då också, vem vet? norges nationaldag och allting, jag norskar.

god sallad och en kall coca till det, gjor...

img_5488 (MMS)

god sallad och en kall coca till det, gjort mig väl förtjänt av det idag! nu väntar chokladbollar, haha! hörs sen.


börjar dagen med en varmdryck, idag gäller...

img_4159 (MMS)

börjar dagen med en varmdryck, idag gäller det! vi hörs senare!


17 maj.

det är utan tvekan något magiskt med det datumet.
kommer berätta mer om det senare idag, hinner inte nu då jag behöver min skönhetssömn inför imorgon.
vid 13.00 är det jag som kör påå och visar bart skåpet ska stå.
kommer bli fett med bra detta {hoppas jag} vet att jag inte kommer komma därifrån tomhänt,
men lite lindrigare än vad som är satt nu hoppas och tror jag på. men ska inte ta ut glädjen i förtur för allting kan hända. men som sagt mer om det imorgon/senare idag för nu måste jag sova. PUSS.

dåsåå!

förvånar mig lite att jag inte är nervös inför imorgon {förklarar varför imorgon}
men kan dock bero på att jag kommit till ett stadie där jag inte bryr mig det minsta om något längre.
ta mig härifrån - t y p!

håll tummarna för mig så lovar jag att uppdaterar er mer så fort jag är hemma igen.
puss.

jahu.

ligger just nu i sängen och lyssnar på musik,
försöker komma till ro ska trots allt upp allra senast 08.00 imorgon.
har möte 09.00 därefter ska jag ta bussen till hörby för att träffa en fin vän. 
tar med mig kameran, så om jag inte glömmer att jag har den med mig så kommer det upp några
bilder imorgon såfort jag kommit hem. 

nu ska jag ut och ta ett äpple {börjat äta som fan, vet inte vad som hänt}
skärpnng såfort jag vaknat, kommer rulla fram annars.

Cassandra Bergeling.


yeye.

my lips may promise but my heart is a whore!

mitt tålamod = 0.

jag hatar att vänta! trots att jag tar studenten den 10 juni skiter jag bokstavligen i vilket,
hade det inte varit för att jag har en sjukt underbar klass och vill köra ett fint avslut med dom hade jag skitet i studenten rakt av och satt mig på ett flygplan till magaluf för längesedan.

det är väl nu när det är en tre siffrigt antal kvar innan vi drar till magauf som det känns som att det är jättelångt kvar, men sen när det kommer ner till ett två siffrigt antal tror jag att man kommer uppfatta tiden som att den går fortare {hur konstigt det än låter?}
det var i alla fall så med studenten, tror inte jag är ensam om att tycka det, eller? ;)

godmorgon.

godmorgon!
precis kommit ut ur duschen ska alldeles strax göra mig i ordning sen blir det en snabb frukost för att sedan bege mig iväg till ett efterlängtat möte *host*, alla dessa möten alltså! 
nevermind, lika bra att köra på resultatet kommer självklart bli guld så jag tänker framåt! 
nu ska jag äta frukost, vi hörs förmodligen senare beroende på hur mycket klockan hinner bli innan jag är klar med allt. puss!

nästan precis kommit hem från gymmet, kört...

img_8189 (MMS)

nästan precis kommit hem från gymmet, kört slut på mig själv! sååvärt. nu ska jag in i duschen sen sova, ska försöka hinna med ett inlägg imorgon innan jag ska med bussen vid 18-tiden. puss på er!


dagens inköp.


♥ peace öronhänge.
♥ en svart ros.
♥ BH
♥ tillhörande trosor.

min dag.

då har man fått gjorten del idag trots att jag har en förmåga att skjuta på allting.
fick i alla fall gjort klart mina två bilder som ska vara klara till imorgon, är rätt kul att klippa och klistra trots min ålder, haha.  därefter blev det en 2 timmars powerwalk med elinor, vilket känns av nu men fan sååvärt! sedan till det bästa, fick handlat lite nytt innan idag när jag var i stan.
{kan visa bild antingen senare eller imorgon beroende på vad jag orkar}.

nu ska jag ut och ta lite dricka, helt slut i kroppen efterpowerwalken samt min uppvärmande joggingrunda på ca 20 min. düktig tjej!

all in!

imorgonkväll är du en del av min räddare, me like!

nu såå.

nu har jag varit i stan och fått fixat lite inför imorgon, {berättar vad som händer imorgon senare}.
tänkte sätta igång med dom där bilderna nu, annars kommer jag aldrig få det gjort till imorgon, jag har bara en förmåga att askjuta på allting! har liksom fortfarande inte börjat tröts att jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle göra det då, nevermind! nu ska jag i alla fall börja, önska mig ett lycka till.

SMS-inlägg

img_2081 (MMS)


pictures.

kom hem från mötet för ett tag sedan och fick bara en massa bra information, glad tjej!
nu ska jag fixa med 2 bilder till imorgon som jag ska ha med mig till mötet
{alla dessa möten börjar gå mig på nerverna} men jag blickar framåt och detta kommer ge såå-å bra resultat!

vi hörs senare så fort jag är klar med bilderna.
puss!


kickstart!

har fortfarande inte kommit iväg till gymmet, alltid saker som ska uppehålla en.
ska köra lite övningar här hemma istället, bättre än inget! sedan imorgon direkt efter mitt möte ska jag bege mig till gymmet för att köra kondition och det lovar jag!

nu ska jag se till att börja med mina övningar här hemma, kommer kanske någon uppdatering i pauserna. puss!

gymmet kallar.

nu ska jag sätta på mig ett par tajta träningsbyxor och något slappt linne och röra mig mot gymmet.
kommer förmodligen upp ett inlägg undertiden jag är på gymmet mellan mina pauser,
annars hörs vi såklart direkt när jag kommer hem, puss på er sötisar!

på väg hem med mat till mig och mamma, vi ...

img_5163 (MMS)

på väg hem med mat till mig och mamma, vi hörs efter jag ätit :)


high on life.


katching.

varit vaken ett tag nu men verkar inte kunna vakna till liv så nu skruvas volymen upp på max så ska jag börja göra mig i ordning inför mitt möte som är klockan 13, därefter kör jag och caroline på en powerwalk så hörs vi inte efter mitt möte så vet ni i alla fall vad jag underhåller mig med.

nu ska jag fixa mig lite smått, borsta tänderna osv
vi hörs senare.

sov så gott.

nej, nu är det nog minsann på tiden att jag stänger av både tv:n och datorn och försöker komma till ro.
har ett möte imorgon som jag inte får missa hur mycket jag än skulle vilja det.
men vi hörs som sagt imorgon, har en hel del inlägg på g så hål utkik.
puss på er. 

puss.

någon som är bra på att göra designer och skulle vilja göra en till mig? 

vad jag lyssnar på just nu.


john mayer - who says

där ser man.


i can see clearly now.


tummen upp.

öeh, störtful bild men jag bryr mig inte!
det jag ville få fram var nog mer "tuppen upp" för både facebook och ID-kort.
som ni vet var jag och hämtade ut ett paket innan idag/igår {i och med klockan} kalla det vad ni vill
och han som stod i kassan var en klar 10 poängare.

och då till det possitiva angående både facebook och ID-kort,
nu för en liten stund sedan skrev en till mig i snabbchatten "vad var det i paketet du hämtade ut på ***** ?"
min första tanke var att han skulle kollat på min blogg, men när jag väl gick in och kollade på hans bilder var det minsann killen som jag hämtat ut mitt paket från. jädrans oväntat dock, vad gjorde han på min facebook och hur kan jag ha missat han?  men där ser man, världen är liten som man brukar säga.

tummen ner.

sömnlösanätter, jag verkligen hatar det!
visst nu kan säkerligen en stor del till att jag inte kan sova bero på all energidryck jag druckit idag,
eller vad tror ni? får dämpa på det där med energidryck och som jag skrev innan så blir det endast energidryck utan socker när jag väl ska dricka det.

sååvärt!

nu ska jag ut i solen och fortsätta dricka min energidryck och lyssna på musik. 
därefter hade jag tänkt att bege mig till gymmet och köra lite kondition samt mag och rumpövningar.
känns som tiden börjar springa iväg, trots att det är si-sådär 100 dagar kvar till mallis så skjuter jag mer eller mindre på min träning, sjukt dumt! så nu är det skärpning som fan.
ska handla hem lite nyttig mat imorgon sedan byta ut min goda energidryck mot en sockerfri istället,
känns väl lika bra antar jag. {får passa på att njuta av min sista energidryck med socker idag}. huh! 

müms.


brown eyed girl.


här får ni en snabbt nytagen bild på hur jag ser ut med bruna ögon, vad tycker ni? 

mitt paket.

här får ni en bild på vad som fanns i paket som jag hämtade innan idag. för er som inte vet vad det är så är det ett par bruna linser. gud så snyggt det blev, kan lägga upp bild på det i ett senare inlägg.
nu hade jag tänkt att äta en skål med varmabär och glass i det fina vädret, vi hörs senare.
puss! 

visar er sen!


måndag.

nu ska jag sätta på mig träningskläder och tagga inför ett hårt träningspass, tänkte satsa på kondition idag i och med jag vill gå ner i vikt. får köra lite extra kondition medtanke på det jag tryckte i mig innan men från och med imorgon är det nya tag igen så att jag inte går upp det jag redan lyckats gå ner, rätt lätt hänt haha! 
nu ska jag bege mig, puss!

ny bikiniöverdel.

som ni vet så var jag i malmö med mamma innan idag, och förmodar att nästintill alla håller med mig om att det är svårt att gå i affärer utan att handla något. av ren slump gick vi förbi h&m då jag fick syn på bikinin ovanför, blev helt kär och tur nog var det min storlek i den enda överdelen som fanns kvar,
så den blev min för billiga 49 kr. 

nu hade jag tänkt att vila mig lite och äta lite glass så vi hörs senare
puss! 

i love my life!

nu längtar jag ännu mer till jag gått bartenderutbidlingen, OSLO here i come!
ååh vad allting går bra, mitt liv är så nära perfekt det bara går att komma.

nu ska jag vila lite, hörs senare!

sitter just nu på MAS sådär lagom trött, s...

img_8370 (MMS)

sitter just nu på MAS sådär lagom trött, ska hälsa på min morbror efter jag är klar här. därefter blir det att åka hem och se vad dagen bjuder på. hörs senare, puss!


:)

godmorgon! varit vaken sedan 07.30 och känner mig hyfsat levande nu.
har lovat mamma att hänga med henne till malmö för några ärenden så får ju hålla mina ord. ♥

nu ska jag borsta tänderna sen bege mig, puss!

djupt inlägg.

försökt sova ett bra tag nu men har fortfarande inte lyckats så känner att jag borde skriva av mig lite.
jag har så många saker jag vill göra så vet inte riktigt vart jag ska börja. det sämsta med mig är att när jag får för mig att jag vill göra något ska det gärna göras direkt om inte till och med ha gjorts dagen innan jag kom på att jag ville göra det. som nu med magaluf (bartederutbildningen för dom som missat det) jag vill åka ner där nu, inte vänta enda til augusti.  men å andra sidan så springer tiden iväg.

sedan har jag ett litet "projekt" att göra innan jag åker ner till magaluf, kommer bli jättebra hoppas jag. (:
sedan ca ½ år efter jag kommit hem ska det göras en annan sak, men det får ni reda på då.
tur jag har ett sååå bra tålamod *host* men det är bara att vänja mig, hihi.

nu ska jag försöka komma till ro ska trots allt upp tidigt imorgon. :(
puss!

 


:@

varför kan jag inte ladda upp bilder?
ooooorh! :@

söndag.

ligger just nu i sängen och dricker päroncider, mhm gott!
ska alldeles strax hoppa in i duschen sen ska jag träffa lill-elli senare  samt klippa nordberg.
nu hade jag tänkt gå ut i vardagsrummet och prata med mamma sen blir det en sen frukost,
vi hörs senare! 

sov gott!

tänkte passa på att ladda upp en till video ifrån ikväll nu när man ändå filmat lite under kvällen,
det är väl inte helt fel? man vet ju aldrig när nästa film kommer haha.


nej nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova, imorgon ska jag sitta sminkmodell för en vän
kan försöka fota några bilder om jag får tillfälle till det, vi hörs imorgon.

mitt ärr i nuläget.

som ni ser ovan fick jag en kommentar om hur mitt ärr ser ut nu efter min ryggoperation,
så jag fotade en snabbild för att ni skulle kunna få se hur det ser ut ca 1 år efter.
{17 maj är det exakt 1 år.}
måste nog faktiskt säga att det ser bättre ut i verkligheten
men visst syns det, men det kommer jag aldrig kunna undvika men det har blivit en del av mig så jag har vant mig och bryr mig faktiskt inte speciellt mycket. är bara så himla glad att dom inte gick in från ryggen för då hade jag haft ett ärr enda uppifrån nacken ner till svanken, nu kan jag i alla fall ha en klänning eller liknande som är bar i ryggen vilket är såå-å himla snÿggt!

kan ta en bättre bild imorgon eller något, passade på att fota en snabbt nu i och med jag ändå inte hade något att göra, så får väl säga som vanligt .. bättre den än ingen alls.

sjukaste videoklippet, haha!

fÿfan vilken sjuk kväll, hade gärna velat ha den i repris!
började med att jag och rebecka drack här hemma däreftet gick vi ner till kräm och skakade rumpa och träffade annat fint folk. ♥ vid 13-tiden när dom stängde hade jag sällskap med två fina vänner hem och nu ligger jag nerbäåddad i min säng och kränger chips, fyllekäk är något av det bästa - pure love!

måste bara dela med mig av det sjukaste videoklippet, det roligaste händer i slutet så känsliga tittare bör inte kolla på detta. i love u rebecka, evig vänskap! ♥



puss på er.

bjuder på en webbild nu innan vi drar och krämar, bilden är urkass i kvalitén men det får va sååå!
kommer bjuda på sjukaste videon imorgon, riktigt sjük är den hahha! {ni kommer förstå varför imorgon!}
ha en ball kväll för jag och rebecka kör all in!

solen skiner.

ååh solen skiner och allting är strålande idag.
sitter just nu nyduschad i min säng och väntar på att caroline och emelie ska komma,
ska färga emelies hår. 
efter jag färgat hennes hår blir det att göra mig i ordning snabbt och vänta på att rebecka ska komma hit
sen blir det att köra all in hos david som fyllde år igår, något jag ser fram emot!

till något helt annat,
min bror flyttade upp till norge imorse, süper glad för hans skull!
nu är det bara magaluf som väntar på mig sedan jobba lite till efter det därefter kallar oslo på mig också, fan vad härligt det ska bli.  nu ska jag sätta mig på balkongen med lite dricka och annat gott,
vi hörs förmodligen senare.
puss! 

la la laaa.

jävligt snygg och jävligt seriös, but i don't care!
hur som helst så ser ni kanske att jag har en sån där tandskena, så ni kan säkert lista ut vad som låg i mitt paket som jag fick hem för någon dag sedan? 
ska sitta med tandblekningen ett tag i alla fall sen ska jag göra mig i ordning inför kvällen då det bjuds på festligheter, vilket jag ser fram emot! 

nu ska jag ut och försöka föra en konversation med mamma trots denna jävla tandskenan,
vi hörs senare och resultatet kommer somsagt visas när jag är nöjd med resultate, om jag ens blir det förståss.
puss på er.

gårdagens inköp.

299 :-

49 :- / del.
49:- / del.

gårdagen.

såg precis att det blivit lite knasigt med den senaste mobilbloggningen,
att bilden hade kommit i ett inlägg och texten i ett annat, menmen.
hur som helst, jag tog bussen in till malmö vid 20-tiden och mötte upp en killkompis,
blev två glass kalla öl samt en massa snack, en perfekt fredag. 

i och med malmö blev väldigt impulsivt så hann jag inte visa er det jag handlade i stan igår så tänkte passa på att visa er det nu istället. {kommer i nästa inlägg}

sitter på en uteservering i Malmö med ****...

sitter på en uteservering i Malmö med ****** ;) och tar en kall öl, hörs senare eller imorgon, puss.


SMS-inlägg

img_9358 (MMS)


då sitter man på espresso house och tar en...

img_7751 (MMS)

då sitter man på espresso house och tar en fika med rebecca, har även fått handlat lite nytt (visar bild när jag är hemma) puss.


äntligen.

äntligen, lagom till helgen! det är väl lika bra att sätta igång direkt, kommer ta sin lilla tid innan det blir så som jag vill ändå skulle jag tro, om det ens blir det? det återstår att se. 
kommer komma båda för och efter bild, dock är det inte säkert det kommer upp idag det får bli när mitt önskade resultat är nått {om det når dit}. nu hade jag tänkt att sättta igång, vi hörs senare p u s s.

jag hoppas att du ser mig fast kärleken är blind.


puss och godnatt

make a gif
sötisar. 

fränt.


i never love one like you.


ooh, herregud så sweet! blev smått kär i hans röst, hade inte tackat nej till att somna medan han var bredvid mig och spelade gitarr och sjöng någon lugn och mysig låt. {drömmer mig bort}
men nu vaknade jag till igen och insåg att jag får nöja mig med detta, men bättre det än inget.

nu ska jag lyssna vidare och föra en social konversation med sebastian, puss!

so fücking good!

it’s far from home,
it’s for the better
what we dream, is all that matters
we’re on our way, united

turn the crowd up now, we’re never backed down
shoot at the skylight, watching the primetime
turn up the love now, listen up now, turn up the love

who’s gonna save the world tonight,
who’s gonna bring it back to life
we’re gonna make it you and I,

we’re gonna save the world tonight.


tur i oturen.

{bild lånad från trelleborgs allehanda} för er som vill läsa mer om händelsen så → tryck här


hemma igen.

nu är jag hemma igen, blev en massa snack om olika bartenderutbildningar
{känns som mitt liv kretsar runt den kursen} no life? 
kollade även igenom boken från bartenderkursen josefine gick nere i kos så nu längtar jag ännu mer.
115 days left.

men till något helt annat
chokladpuddingen står i kylen och jag sneglar lite smått på big brother-live.
peter är kung, åker han ut kommer jag aldrig någonsin kolla på big brother igen, och det står jag fast vid.
inte nog med att han är så j*vla sexig, grauwr! 

nu ska jag hämta chokladpudding och koppla av, hörs senare!
puss.

kilar iväg till en fin vän. ♡

nu ska jag sätta på mig ett par tajtabyxor sedan någon mysig tjocktröja
och bege mig till josefine, gud vad jag saknat henne nu när hon varit i kos men tror ni inte det glidaren drar nästa vecka igen?  såklart, men full förståelse för vad har man att hämta här?

vi hörs senare, puss sötisar! 

otur.

ÅÅH, jag fick inte mitt paket idag men jag kunde väl själv räknat ut om det är 1-3 dagars leverans
så ska den självklart komma sista dagen, varför hoppas på något annat liksom? 
nej men då kommer paketet lagom till helgen, oh gud vad jag längtar!
ska bli galet fint, allt detta för magaluf - eller?

snabbtagen bild.

bjuder på en snabbtagen bild, ska snart iväg och träffa en vän därefter beger jag mig hem till en annan vän för massa snack. nästa vecka drar hon utomlands så får passa på nu innan både hon och jag är på resandefot.
nästa sommar är jag bombsäker på att det är hon och jag som levererar bakom baren, vilket ni inte får missa! 
lite synd att jag går bartenderkurs så pass sent på sommaren {dock bättre sent än aldrig} annars hade jag lovat er all in redan NU. 

nu måste jag röra på mig hinner knappt med klockan så fort som den går.
p u s s e r 

mÿs


la la laa.

ligger just nu i soffan och kollar lite smått på big brother-live samt kollar runt lite på andra hemsidor.
ska alldeles strax ut en runda därefter blir det att städa mitt rum för att pappa kommer besök imorgon vilket jag fick reda på idag samt min kära bror flyttar till oslo imorgon. 
varit plaerat ett tag att han skulle flytta upp men han har väntat på ett par papper som kom idag så nu flyttar han upp redan imorgon, kul för honom! 
sedan är det bara jag som ska ner till magaluf därefter kommer jag också flytta upp, dock kommer det somsat dröja ett tag men till oslo ska jag förr eller senare och det dröjer max 1 år till, sådeså! 

help meeee!


müms!


ruller!

nu drar jag på mig mina ruller och åker en runda, vädret är trots allt helt ok!
vi hörs senare. 

frågor - svar.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
bokade en bartenderkurs.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag gav aldrig något.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
yääs.
4. Dog någon som stod dig nära?
två stycken som gick bort på samma dag. :'/

5. Vilka länder besökte du?
änsålänge inga, men magaluf den 28 augusti.

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
japp.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
vet inte.

8. Vad var din största framgång 2010?
att jag växt som person och kämpar för det jag vill utan att ge upp.

9. Största misstaget?
att slösa bort 7 månader av mitt liv på en person som knappt var värd 24 timmar av mitt liv!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk, säkerligen någon gång under hela året. sedan genomgick jag en ryggoperation, phu vilken smärta!

11. Bästa köpet under 2011?
måste vara min bartenderutbildning.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
min utbildning, skulle jag tro - sååvärt!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
mina vänner och familj. 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
k'naan - take a minute.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

i början av året kom jag in i en depprision efter att jag förlorat två vänner,
sen efter att det avslutades med han förra jag träffade har jag insett att jag inte mått såhär bra som jag gör nu på hur länge som helst! 

16. Vad önskar du att du gjort mer?
tänkt på mitt eget bästa istället för att stanna kvar i något som fick mig till att må dåligt.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
jag vet inte riktigt.

18. Hur tillbringade du julen?
först hemma med familjen därefter gick jag hem till en vän och hade mys.

19. Blev du kär i år?
NEJ!
men året är inte slut, vem vet vad som händer? 

20. Hur många one night stands?
inte ett enda, tro det eller ej!

21. Favoritprogram på TV?
efterlyst, desperate housewives, greys anatomy, m.m

23. Bästa boken du läste i år?
har nog faktiskt inte läst någon bok.

24. Största musikaliska upptäckten?
jadu, bra fråga!
kanske får bege mig ut på en upptäcksfärd och se vad jag hittar! 

25. Något du önskade dig och fick?
jadu, minns inte.

26. Något du önskade dig men inte fick?
något finns det säkerligen men troligen inget märkvärdigt.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
tog det mest lugnt i och med jag skulle på rättegång dagen efter.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
yäs, absolut!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
snyggt, skönt och jävligt bekvämt! 

31. Vad fick dig att må bra?
mina vänner och min familj. 

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
john travolta såklaart!

33. Vem saknade du?
. . . . . . . . . . .


grr, kokar!

jag blir så aaaaarg, AAAARH! &%¤@?!?!??! .. 
jag tar studenten om 36 dagar och har fortfarande inte fått min studentmössa.

jag ringde dit där nu och då har dom stängt av växlen för den här veckan
för att dom låg efter med mejlen, man kan ju undra hur dom tänker?
tar längre tid att svara på sisådär 150 mejl {om det räcker?} än 150 samtal,
ja ni förstår säkert principen.
menmen, bara jag får min studentmössa innan studenten så är jag nöjd! 

torsdag.

godmorgon, bättre sent än aldrig!
blev väckt av att min mobil ringde runt 10-tiden, tänkte att det var likabra att gå upp äta lite frukost och prata massa skit med mamma.  nu sitter vi vid varsin dator  bredvid varandra, dock sitter hon och spelar sina j*vla spel medan jag bloggar {lite mer vettigt, eller? }

denna dagen kommer bli lugn, har så himla ont i både rygg och huvud så tänker ligga bänkad i soffan och kolla på film efter film, hur mysigt låter inte det? tycker jag är värd det i alla fall.
nu ska jag ringa ett samtal till abc-gruppen angående min studentmössa, vi hörs senare.. p u s s 

bjuder på en rejäl pussbild! sov så gott f...

img_6006 (MMS)

bjuder på en rejäl pussbild! sov så gott för det ska jag *smack*


come on!

vad vill ni se mer av i min blogg?
dagens outfit. olika tips.
steg för steg, frisyrer. inspiration.
vad jag önskar mig. övrigt.

har gjort en liten tabell med några förslag som ni kanske skulle vilja se mer av i min blogg,
skriv gärna en kommentar om det är något av de ovan som ni vill se mer av.
eller om det är så att ni vill se något annat så skriv gärna vad ni vill se/läsa mer om. 

nu ska jag bädda ner mig i sängen, p u s s.

tell me baby..

kollade precis igenom en hel del bilder på min dator men har bara trötta bilder som jag redan laddat upp i tidigare inlägg så ska se till att ta några nya bilder i veckan som jag kan dela med mig av.
vet vem kanske laddar upp något videoinlägg "bara för att" eller för eran skulle kanske?

tänkt samla ihop lite idéer som jag kan dela med mig av här i bloggen.
har fått en del kommenterare om vad dom vill se mer av i min blogg så det får jag se till att fixa,
och skulle det vara något ni vill se mer av så lämna en kommentar så lovar jag att jag ser til att fixa det till er. 

hoppas!






håller tummarna på att mitt paket kommer imorgon, eller åtminstone innan fredag!
hoppas hoppas hoppas!






tv-mys med mamma.


dagens projekt.

som jag skrev innan idag har jag och en vän haft fullt upp under dagen, fick förlängt hennes hår som hon gnällt över x-antal veckor hihi.  har tagit en del på ryggen men huvudsaken hon blev nöjd vilket hon blev!
är det någon annan som är intresserad av att förlänga håret så är det bara att höra av sig {här}
kanske inför studenten, balen, eller "bara för att" göra en förändring. 

såååå galet gott, mhm! efter detta väntas ...

img_0174 (MMS)

såååå galet gott, mhm! efter detta väntas efterrätt, glass och varma bär, mums!


trött chej.

klistrade in en ny design snabbt, men är helt slut så den får se ut såhär ett tag framöver.
nu ska jag vila lite, vi hörs senare! puss

sådär ja.

wow, elinor är äntligen tillbaka efter ca 2 timmar
då är det bara att sätta igång igen, vi hörs såklart senare! 

såå.

hellü sötisar. 
är allt bra med er? har så fruktasvärt ont i halsen {som jag skrev i tidigare inlägg} så det blir ett par lugna dagar framöver, likabra det. har 2 projekt kvar som jag ska fixa innan jag drar ner till mallis, det ena är på g och det andra kommer väl göras om ca 1½ månad senast skulle jag tro.
ooh, detta kommer bli bra! 

nu ska jag hoppa in i ett varmt skumbad och vänta på att elinor kommer hit igen så att vi kan slutföra vårat projekt
{visar bild för er så fort vi är färdiga} hörs senare, p u s s

ohhh! har så himla ont i min hals så kicks...

img_0579 (MMS)

ohhh! har så himla ont i min hals så kickstartar dagen med mint te.  sitter även och väntar på en fin vän som ska komma, vi ska göra en sak {visar bild senare}..  hörs då, puss!


<3

sov så gott, sötisar!

i hope ..

håller tummarna på att mitt paket hinner komma innan helgen,
hoppas hoppas hoppas.

just nu.

tog två bilder jättesnabbt, därför inte världens bästa bilder men så ser jag ut just nu i alla fall {good or bad i don´t care} hur som helst, idag har jag tagit det hyfsat lugnt, träffade rebecka innan idag därefter kom elinor hit vid 20-tiden så började jag sätta i förlängningen på henne, min rygg pallade inte göra klart allt idag så tar resten imorgon i och med jag ändå ska träffa henne då.

just nu
ligger jag bara i sängen och tar det lugnt, ska föröska komma till ro om en liten stund, känner att det behövs
ska trots allt upp galet tidigt imorgon för att fixa hennes hår därefter på möte 13.00.
efter mötet bär det av till malmö med elinor för att träffa ida ♥ och linus.
vi hörs imorgon, ska försöka en snabb uppdatering innan jag drar till malmö annars hörs vi när jag kommit hem, puss på er.

2-3 dagar.

yes, då var det beställt! 

nyfärgat hår.

sådär ja, mest för att jag inte hade speciellt mycket att göra innan idag så passade jag på att färga håret.
eller jag gjorde en svart slinga bara, men sååvärt!
har ett litet projekt till att göra, kommer förmodligen fixas imorgon så får ni se resultatet då
{eller när det är fixat helt enkelt.}

vad tyckte ni om resultatet på bilden ovan? 

sov så gott.

nu hade jag tänkt att gå och lägga mig så att jag kan komma upp i tid imorgon,
ska träffa en vän som jag inte träffat på ett bra tag. 

vi hörs imorgon.

i need you with me.

fyfan, har så fruktansvärt ont i hela kroppen efter helgen.
men skönt att det klirrade till fint i pånboken! 

ska betala in sista betalningen inför magaluf nästa vecka så är det avklarat, skönt!
sedan det bästa av allt är att jag har pengarna till de som ska betalas in på plats redan, störthärligt!
så nu när jag jobbar hädanefter så går det till fickpengar samt nöjen, har fått en idé som ska göra nere i mallis
men det kommer ni såklart inte få reda på redan. 
{mellan den 28 augusti o 18-september kommer ni få reda på det, om jag har tillgång till dator under den tiden}

det mamma fick ..

här får ni även en bild utan cencuering på det mamma fick.
somsagt inget speciellt men tyckte nallen var så söt och mjuk så var tvungen.
sedan grännas polkagrisar, hur goda är inte dom? 

nej, nu ska jag vila mig..
vi hörs senare, p u s s på e r 

tierd..

phu vad jag är sliten.
varit en hård helg {28 timmars jobb på 3 dagar} sedan kom jag hem vid 04.30 inatt därefter somnade jag inte förens vid 06-tiden och sedan upp vid 09 idag för att gå på ett möte. mötet gick i alla fall jättebra, ska dock på ett nytt möte igen på onsdag, lite mindre kul men det är bara att ta sig i kragen.

nu hade jag tänkt att vila en stund samt smaka ett par nya cookies (marabou mjölkchoklad)
lät gott så får hoppas på att det är lika gott som det låter.


mammas överraskning.

orginalbilden får ni se imorgon, puss och godnatt! 

i'm home.

home sweet home, gud vad skönt att få ligga i sin säng igen {istället för i ett litet tält}
borde egentligen ta och sova istället för att sitta vid datorn för att jag ska på ett möte vid 10-tiden imorgon så kommer förmodligen vara svårt att ta sig upp.

har även en lite överraskning till mamma som det kommer bild på imorgon..
hörs då, p u s s.

rövkaaaaallt på jobb trots att jag har 5 t...

img_7148 (MMS)

rövkaaaaallt på jobb trots att jag har 5 tjocktröjor + jacka, både mjukis och jeans.  så har nyss varit och fyllt en burk och ett glas med vaarmt vatten (africa-life)  .. dags att jobba vidare nu, puss!


slutade för ca 30 min sedan, 14 timmars jo...

img_5180 (MMS)

slutade för ca 30 min sedan, 14 timmars jobb avklarat, guda skönt!  jobb imorgon igen, tror jag börjar 12 sen håller jag tummarna att vi slutar senast 18, men fick höra att det kanske blir jobb fram till 22, vill inte! kommer komma hem vid 05 :( .. nu ska jag försöka sova, puss! <3