yes, äntligen!

äntligen, nu är det bara tröttesara som ska ut ur huset också sen hoppas jag på att martin kan köra all in i huset! bortsett från det så hoppas jag att antingen peter eller simon vinner men tror dock martin kommer ta hem det flickfavorit som han är, well well vi får väl se hur det blir med den saken.

nu ska jag starta tv:n och kolla runt på lite bloggar, lika roligt som det låter.
puss på er finisar.

Kommentarer
Postat av: pessicat

hej pa dej, yes jag var pa barskolan forra sommaren i Magaluf :) rolit att hora du har planer pa att gora det samma, du kommer inte angra dej en endaste gang :D du kommer alska det!

sjalva hotellet har ingen internet kontakt och om man vill forsoka snylta pa barernas uppkopplingar fran hotellet sa ar det valdigt dalig signal.. men grabbarna grus, som ligger 150m fran hotellet, har gratis internet du kan anvanda dej av! och pa skolan har de 2 datorer och internetuppkoppling du kan anvanda dej utav! :) och det finns ocksa en massa internetcafer runtom i Magaluf!

jag hade med min dator, men i slutandan hann jag inte alls anvanda den knappt nagot eftersom det fanns sa mycket annat att gora an kolla pa dataskarmen :)

du kommer ha the time of your life, det e verkligen underbart hur rolit man har det dar nere! hur som hellst, om d e nagot annat du funderar over, hor av dej igen! :) puss

2011-05-23 @ 00:05:27
URL: http://pezsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0