torsdag.

efter ett fåtal timmars sömn så har jag hunnit med en hel del idag så det var värt det.
började dagen med frukost, därefter gick jag en snabb powerwalk på 30 minuter till en vän, blev massa snack och solning, vid 15-tiden körde jag på en ny powerwalk på 30 minuter för att sedan inta duschen när jag kom hem.

hade även fått ett brev från trygg hansa där mitt belopp stod som jag får ut för ryggen, bara att tacka och ta emot! strax därpå kom albin och johannes hit för att johannes skulle bli klippt och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, hon är väl hemma om ca 45 minuter så ska försöka roa mig med något fram till dess. puss på er.

i badet!

ligger just nu i ett varmt skumbad med min dator, sjuktmysigt! ska alldeles strax gå upp och slänga mig framför tv:n till någon bra film eller liknande, måste försöka bli trött i och med jag ska upp tidigt imorgon.
vi hörs förmodligen senare annars imorgon vid något tillfälle, p u s s

kommentera inlägget i så fall. :)


mest för att skriva av mig...

truth is everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for..

jag vet att det inte lönar sig att jag stör mig på att min mobil är borta, men saken är den att jag hade den för ett par dagar sedan och den har legat på exakt samma plats sedan jag bytat rum som var för ca 1 månad sedan? och nu idag helt plötsligt märker jag att den är borta, minst sagt skumt! ska vända upp och ner på hla mitt rum imorgon och kommer den inte fram då så har den väl fått såkallade ben, som man kan säga?  hmf, stör mig bara mer och mer på det desto mer jag tänker på det, hur som helst den ska komma fram thats it.. har bara haft en vän här hemma nu på senaste (i och med jag mått som jag mått) och aldrig att h*n skulle låna den utan att fråga, det vet jag om så imorgon kommer den fram, sådeså!  "tänker inbilla mig att den kommer fram i alla fall" vägrar att tänka det värsta, hehe. pratar som om jag förlorat en vän eller liknande, men riktigt så illa är det inte (skönt nog) tycker jag misst på tok för många under detta året så det får räcka nu! nej, nu orkar jag inte grubbla över det mer, blir bara mer irriterad då, ska försöka komma på andra tankar och lyckas somna, elinor kommer hit imorgon så ska vi vända upp och ner på rummet så får vi hålla tummarna på att den dyker upp. 

? ¿ ?




vem fan kan man lita på egentligen? 

fucking irriterad! :@ )!=!

börjar bli jävligt trött på att folk inte kan skilja på "ditt eller mitt" så att säga, inte första gången saker försvinner här hemma! jag antar att man får ta det med en nypa salt men efter denna gången så får det vara slut med att ta hem folk, vilket låter jävligt sjukt! 
men antar att det är det enda sättet för att få ha mina saker ifred?

skitsamma, får väl anmäla det stulet imorgon så går det väl via hemförsäkringen antar jag.
bara riktigt jävla sjukt, men hela världen vi lever i är fan sjuk! vet fan inte vem man kan lita på,
om man ens kan lita på någon? 

öööeuh.

blev några vänner färre i alla fall, känner att jag behöver ett break så nu blir det en powerwalk med mamma sedan fortsätta rensningen, om jag orkar? rätt tråkigt, men vad har jag lärt mig av detta - jo att inte acceptera randoms, haha!
vi hörs senare, sötisar! 

facebookrensning på "vänner".

nu kör jag på en facebookrensning av "vänner", tror inte ens jag vet vem hälften av alla dom jag är vän med är? liksom, typ mer än 1000 stycken, vart kommer alla ifrån?
trots det har jag till och med rensat innan, wierd! haha.

chill out.



precis kommit hem, har varit och handlat hem lite med mamma..
start of something new, ohyes.. 
nu ska jag starta tv:n och koppla av lite i soffan med en sockerfri energidryck, lite si-sådär men det får gå.

vi hörs senare puss! 


godmorgon!

vaknade ovanligt tidigt idag, brukar annars vakna runt 14-tiden hur normalt det än låter, hehe! 
har till och med ätit frukost, ibland förvånar jag mig själv. hur som helst, ska snart hoppa in i duschen sen bege mig ut på äventyr, uppdaterar er snart om dagen planer puss!

I open my eyes.


you and I know what it’s like to be kicked down, forced to fight
but tonight we’re alright so hold up your light
let it shine.

n e w s t u f f . .

tog en runda i stan innan med en vän, blev en parfym, läsk och kakor rikare
när jag kom hem kom elinor hit strax efter, blev massa snack och knäckebröd på balkongen, mys! 
fick dock ett dåligt besked senare under dagen som fick mig att hamna i min egna lilla bubbla, helt off blev jag {ni som läste tidigare inlägg vet anledningen.}

nu ska jag hoppa in i duschen, puss!

jag kommer aldrig att förstå det känns som att jag lever i en mardröm, som jag aldrig vaknar upp ur.
rest in peace victor. †

? ¿


looking from the window above
It’s like a story of love
can you hear me?

today.


var hemma hos mormor innan idag för att fira hennes födelsedag en dag för tidigt, bjöds som vanligt på jättegoda kakor, äppelkaka, tårta m.m. min mormor är universums bästa mormor utan tvekan!  vid 18-tiden cyklade jag och mamma hem och tog det lugnt, lite senare mot kvällningen gick jag ut och möte en vän så stack vi upp till kyrkogården och kollade på en väns grav, kändes att se men jag hoppas att du har det bättre där du är nu. det är snart två år sen du gick bort, den 21 juli 2009 lämnade du världen. känns fortfarande som det var igår jag fick beskedet, minns allt så tydligt.. som jag sagt i tidigare inlägg, ta vara på det ni har man vet aldrig hur länge man har varandra.

flashbacks (midsommar)


fick några flashbacks sedan midsommar när vi var på strandbaden som jag måste dela med mig av hehe..

• två killar stod bredvid varandra då den ena säger till mig: min kompis tycker att du är söt och pekar på hans kompis. visst var det gulligt, men det var inte så att dom var i min ålder direkt, dom var kanske mellan 25-28. hade varit mer sweet om han vågat säga det själv dock, hehe.

• jag och caroline skulle ut och ta frisk luft då en kille ler och frågar mig vad jag gör, blev ganska chockad och upprepade: vad jag gör? han svarade glatt: jaa! jag förstod inte riktigt hans fråga och svarade: jag går! lite wierd, för vad gör man egentligen på ett uteställe, läser en bok .. eller?

• satt på ett bord där en främmande kille kommer fram och sätter sig bredvid med ett mellanrum, jag och caroline satt och skämtade om att jag skulle flytta närmre honom för skojsskull, men det behövdes inte för det gjorde han istället och under den tiden vi pratade tyckte han att jag skulle läsa juredik (i och med jag ska flytta till norge så att jag inte blir lurad) trevligt samtalsämne, men inte på ett uteställe kanske?

• blev bråk på dansgolvet så jag höll på att få en knytnäve i huvudet, hade väl varit en fin midsommargåva, en blåtira runt ögat haha.

• jag och caroline stod där ute och tog en cigg, jag står och kollar lite på en kille då han rätt som det är trillar av stolen, visste inte riktigt om jag skulle skratta eller inte så vände mig om och skrattade lite diskret medan caroline skrattar lite mindre diskret, haha!

där var en del av alla saker som hände,
riktigt bra kväll och bangar inte en repris!

come on get higher.

tiden bara rinner iväg, nu är det "bara" 9 veckor kvar innan jag åker till magaluf för att vara där 3 veckor, shit vad jag längtar. skönt att få en extra lång sommar + att jag är hemma under sommaren och kan sikta in mig på långa sommarnätter framför en brasa med fina vänner.  känner på mig att denna sommaren kommer bli den bästa. och jag har x-antal saker att göra detta året så har en stark feeling på att detta kommer bli det bästa året trots det jag redan gått igenom, men som det sägs så finns det inget ont som inte för något gott med sig så det blir en lärdom att ta vara på allt man har runt om sig och tyvärr så varar ingenting förevigt så ta vara på varandra, peace! 

midsommar.


vi var en enhet, vi var singular.

jag gick förbi dig på stan såg ut som du var glad du gick med din nya som jag tror du har och du såg mig nog innan jag vek av jag försökte spela cool som att allting var normalt men i självaverket är jag kvar i mitt skal och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart, i mitt sagoland tar du mig i hand igen inga fler bråk och gråt där är vi sams igen. ♥ det var mitt egna fel borde gett mer men det är lätt att va efterklok lätt att se i backspegeln och skilja rätt från fel.

sötisar!


är väl inte helt fel att i princip avsluta denna kvällen på även om jag inte kommer lyckas somna på ett bra tag till. sen "påpekandet" om att jag ser snäll ut, njä brukar oftast få höra att jag ser rätt sur ut och att jag ser ut att gå i min egen lilla värld vilket jag oftast gör, men ska man ta på insidan så hade han rätt!
det är tur att alla har olika syn på mig bra som dåligt.

FAN VAD JAG ÄR PÅÅÅ!


ligger just nu i soffan och lyssnar på musik och äter vattenmelon.. funderar lite på vad jag ska ha på mig imorgon men går inget vidare, men det problemet får jag ta imorgon. bortsett från det fixar jag med bra musik så jag kan tagga till max imorgon, jag är såå på och jag både vill och känner på mig att kvällen kommer urarta.

bättring, bättring!


sliten!


ueh, känner mig riktigt sliten idag.. fått sova några timmar till efter att jag kom hem från lasarettet så nu blir det en långnatt antar jag och förhoppningsvis en hel del inlägg, något ni gillar va?
nej, nu ska jag ta mig i kragen, hoppa in i duschen och vakna till liv, sugen på några kalla idag faktiskt. puss på er! 

fridays → strandbaden.


planeringen på en urartad kväll slutade på partydödande strandbaden, eller onsdagsklubben som den nu mera kallar sig för. blev först att ta taxin in till malmö för att besöka lilla torg för några drinkar, därefter när klockan blev runt 00.30 letade vi reda på en taxi för att vi skulle kunna ta oss till falsterbo {strandbaden}. hoppade in i första bästa taxin och åkte iväg. hinner väl mestadels bara in på sb så känner vi att vi vill hem, det säger väl allt? tog oss sedan 1 timme för att komma hem för fanns tydligen ingen taxi ledig? hann inte mer än hem till j sen somnade vi direkt och vaknade närmre 13-tiden, haha! var bara att piggna till slänga på mig gårdagensklädsel {klänning och högklackat} och bege mig till lasarettet för att möta upp mamma, så ni som såg mig idag får ta det med en nypa salt helt enkelt.

happy birthday!


. . .

they say bad things happen for a reason but no wise words gonna stop the bleeding..

bleeding love.


I'm falling to pieces..


lånat av elinors blogg..

som alltid annars gick jag in och läste min kompis blogg » lill-eli's
och det första jag ser är rubriken som lyder: min älskade vän .... du är störd! kollade i inlägget och vad ser jag, haha! kan vara svårt att förstå för er som inte sett hela konversationen vad anledningen är till varför vi skulle hamna på sjukhuset, men jag är en rätt impulsiv människa som fick för mig att vi skulle på skidsemester till vintern? vilket inte elinor tyckte var något att rekomendera för att då skulle det sluta som inlägget (bilden) nedan beskriver. jag fortsatte med olika förslag som att vi skulle åka i barnbacken och liknande, men inte ens det trodde elinor att vi skulle klara.. kan det verkligen vara så illa?


jag kommer aldrig bli nöjd.

‎nej, jag hittar ingenting ingen groda som blir min prins bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät..


ett långfinger åt döden. †

† malin.

under kort tid har jag lärt mig att aldrig ta någon/något förgivet för oftast när man gör det tas det ifrån en.
under en längretid har du kämpat för att övervinna din cancer men trots den kämpen du var så hjälpte det inte, du är en riktig hjälte malin och du har det bättre där du är nu. all styrka och tankar går till din familj och dina nära och kära. ♥

håller tummarna.


hoppas, hoppas, hoppas x 98768767!


ryser!


oo-oh, finner inga ord!

the way i care.

yes, jag hade så rätt.. jag lyckades somna till i ca 1 timme innan men det var sååvärt!
nu sitter jag och josefine vid varsin dator och klickar runt och lyssnar på musik, grubblar lite över vad som händer på midsommar men  något lär vi komma på, förr eller senare i alla fall.  

föresten, på tal om något helt annat.
elinor ringde mig innan idag och berättade att hon fått sin flygbiljett till magaluf så jag var också tvungen att kolla efter om jag fått min vilket jag hade, YES!
nu känns det som att resan är jättenära, men ändå inte.  

ligger just nu i josefines säng medan hon ...

img_7895 (MMS)

ligger just nu i josefines säng medan hon ligger och sover, feeling att jag också lär somna snart men ska försöka hålla mig vaken! föresten, har en sak att berätta för er sen, men ni får vara nyfikna ett tag till hehe.. hörs senare, puss!


puss och godnatt


känner mig helt sjukt jävla sliten efter dessa två veckorna av alkoholintag, tycker det syns rätt tydlit på bilden också men  är förmodligen ingenting jämfört med hur det kommer vara efter 3 fartfyllda veckor i magaluf, haha! nu ska jag bädda ner mig i sängen och försöka komma till ro är trots allt en dag imorgon också, puss på er!

det blev en galen fredag!



minst sagt.. men hade inte tackat nä till att få den i repris!
tack till både julia och caroline. sedan tack till alla andra som gjorde denna helgen till någon utav dom bästa helgerna på lää-änge!  måste dela med mig av några av de få saker som hände, bara tanken får mig att börja skratta haha! 

• stod i baren {där man oftast hittar mig, eller? } nej men så var det en främmande kille som kom fram till mig och sa: vi var på samma student innan, skulle jag kunna få ta en bild på dig? 
sjukt oväntat dock, haha.

• fick en puss på kinden, av ??? mindre viktigt antar jag, men tack!

• skakade rumpa med elinor, uppvärmning till magaluf - ooh vad jag längtar!

• någon främmande typ tyckte jag var "het" hur länge sedan man nu än hörde det ordvalet, men what ever! han tyckte dock att jag skulle le mer för jag var tydligen vackrare då. {ska tänka på det till nästa gång, jag lovar!}

• mr.full stupade precis framför ögonen på mig och elinor, sjukt läskigt dock.

• tog någon random bild med elinor på toaletten i lokalen där caroline hade sin studentfest, tror jag?  mindre viktigt dock, bilden talar för sig själv. 

• fem killar drog iväg med mig på dansgolvet och elinor svek mig och bara skrattade och kollade på, payback där dude vänta bara! 

• hamnade i bråk med en kille som tvunget skulle hålla på att störa sig, sjukt irriterande! 
sorgligt att det finns så otroligt jobbiga typer, blir så trött!

nu ska jag sätta på mig ett par mjukis och bege mig iväg till en vän för deeptalk,
känns som det behövs för oss båda. vi hörs lite senare inatt, puss på er finisar.

det är såå över nu.


glädjer mig att ditt rätta jag visade sig så snabbt så att jag inte behövde gå i din fälla!
du visste inte vad du hade men nu när jag vänder ryggen till får du se vad du inte har kvar och det kommer inte löna sig att försöka få min uppmärksamhet för den tiden är förbi, för längesedan!

closer than twin siamese. ♡


70 days left.


70 dagar kvar innan jag sitter på flyger ner till magaluf, boom vad jag längtar.
det "bästa", eller ja för er här hemma som är nyfikna på vad som händer nere i magaluf så har vi internet där nere så kommer komma upp både videos och x-antal bilder och naturligtvis en hel del text så ofta som möjligt så ni kommer ha en hel del koll på mig trots allt, eller ? 
men fram till dess så får ni följa mig på hemmaplan, inte fel det heller antar jag, inte lika roligt dock. 
well well, kommer bli grymt i alla fall!

over and out.

jag vet att det är mitt eget fel men det är inte lätt när hjärtat säger en sak men hjärnan en annan..

videoinlägg.


bjuder på en snabbt videoinlägg, lagom seriöst sådär haha! nu ska vi rusa iväg på lite olika studenter, puss!

jag skulle inte välja dom orden.


vem som helst kan avge tomma löften och göra hål där de lovar och svär
det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är.

17 juni.


torsdag.

kom hem från josefine för ett tag sedan så nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt och skriver med några typer i facebookchatten, varför inte liksom? borde dock sovit för längesedan, ska upp 06 imorgon för att bli hämtad 06.30 och åka hem till en vän som tar studenten, ska fixa hennes hår är det tänkt. vid 09.10 har jag tid hos läkaren, får se vad dom säger.  efter läkarbesöket ska jag och elinor möta upp josefine för att uträtta några ärenden sedan hem och duscha och fixa oss inför kvällen, mitt mål är att även dom mindre söta ska bli snygga sååvärt liksom! 

nu ska jag försöka bli trött om inte så hörs vi senare. 

n e w s t u f f . .


candyshop.

innan idag när jag stod och väntade på bussen passade jag på att handla med mig lite godis hem till mig och mamma som vi kunde ha nu mot kvällningen, gott!  får ju passa på nu fram till måndag sen är det nya tag igen, mitt gymkort går ut den 16 så nu ska jag byta gym till 24 seven där x-antal av mina andra vänner tränar, lite roligare så att jag slipper träna själv + att i och med jag ska flytta till norge så är 24 seven bäst i och med dom har det i norge också så slipper jag köpa nytt gymkort där,
hur bra är inte det? 

tänkte passa på att visa er smyckena jag köpte igår. {visar er i nästa inlägg}

min dag ..

som jag skrev innan idag har det varit en rätt jobbig dag men den har även ört en del gott med sig. vaknade ovanligt tidigt idag, redan vid 07-tiden och kunde inte somna om så gick upp och gjorde mig i ordning och vid 11.30 mötte jag upp elinor för att gå en runda i stan.  skulle egentligen bara kolla men vi båda kunde inte låta bli och handla lite nytt. fick somsagt handöat en klänning att ha på mig till studenterna jag ska till på fredag, samte en ring till det. {visar bild på fredag innan jag beger mig} sedan fick jag även köpt ett jättefint korshalsband som jag kan visa för er imorgon.  som mamma sa: ja det var fint men du har inte jättemånga korshalsband redan?  jovisst har jag det men kan inte hjälpa att jag älskar kors ju, haha!

hur som helst, när vi kom hem till mig hade vi handlat med oss kyckling samt grönsaker så vi kunde göra kycklingsallad, mitt under matlagningen fick jag ett samtal som var mindre kul dock, men det är bättre nu i alla fall. så jag och elinor åt upp pratade lite och tog det allmänt lugnt. tack lill-elli för att du finns.  lite senare under dagen unnade vi oss chokladbullar som vi bakat, helt ok men långt ifrån mvg i betyg, men vad gör man?

vid närmre 22-tiden påbörjade vi ett litet projekt, ta farväl till elinors utväxt!  so bye bye utväxt och hello highlights! nej men, blev många ljusa slingor, super snyggt blev det.
nu ska ja minsann bädda ner mig i sängen och stänga av datorn och försöka komma till ro,
ska upp tidigt imorgon hur jag nu än ska lyckas med det. 

bilder säger allt!


buhu.

denna dagen har gjort både gott och ont, är så glad att jag har mina fina vänner som finns där i alla lägen {ni vet vem ni är har även varit i stan med en fin vän och fick med mig lite nytt hem, blev en klänning som jag kan ha på mig till studenterna som jag ska till på fredag samt utgång på kvällen därefter blev det en ring och ett halsband med ett kors såklart, förvånande?

nu ska jag städa här hemma och överraska mamma till imorgon. 
puss på er.

måndag.

godkväll, har börjat bli jättedålig på att uppdatera men det beror nog mest på att jag inte vet vad jag ska skriva om så om det finns något speciellt ni skulle vilja läsa om så är det bara att skriva en kommentar. 

vaknade av att pappa ringde och väckte mig, låg kvar i sängen ett ta och tog det allmänt lugnt innan jag tog mig i kragen för att kickstarta dagen med bra musik och ett glas oboy, hur gott? vid 13-tiden kom min kusin hit så klippte jag samt färgade hennes hår, när det var färdigt skyndade jag mig ner till stan för att jag skulle se om en klänning var kvar men såklart var den slutsåld så jag gick och köpte mig en glass och vandrade hem till en vän för att prata lite och bara ta det allmänt lugnt. vid 16.30 var det bara att sätta på sig skorna igen och gå upp till mormor för att träffa två av mina kusiner samt snacka massa skit över en fika, mormors kanelbullar! klockan tickade iväg ovanligt fort och jag kom inte ifrån mormor förens klockan var närmre 22.30 hehe.  därefter har jag bara tagit det lugnt, har varit rätt trött så blir att försöka sova om en liten stund, en dag imorgon också som sagt!  ni får sova så gott så hörs vi förmodligen imorgon,


oförglömligt.


10 juni.

har blivit en rätt dålig uppdatering, men tror ni kan ta hänsyn till att jag inte mådde tipp topp bra efter fredagen. 

hur som helst, min fredag var jättebra och jag kickstartade dagen med att hinka i mig mer än nödvändigt så det blev att stoppa fingrarna i halsen och försöka vakna till liv till fotot som jag helt glömt att vi skulle ta, suveränt! men fotot får se ut som det vill för fy fan vad jag var lycklig !!

när fotot var taget var det dags att invänta att klockan skulle bli 16.38 så att det var vår tur att springa ut på trappan. väl ute på trappan skulle vi egentligen sjunga: "vem vill gå i ettan nu, ingen ingen vem vill gå i ettan nu, ingen ingen alls osv." men när man väl kom ut på trappan och såg allt folk så struntade man i sången och bara skrek och hoppade, fyfan vilken känsla alltså! strax därpå var det över och jag skulle försöka hitta min kära mamma bland alla människor.  hon tog lite bilder innan jag skulle upp på flaket, därefter letade jag upp mina favoriter från klassen så taggade vi flaket tillsammans. hade riktigt jävla bra musik på flaket och vi alla taggade till max! {bilden ovan är från flaket vilket ni säkerligen förstod, bjuder på bilden haha}



här har ni en bild på mig när jag precis gått ut från trappan och mött upp mamma, får väl vara snäll och bjuda på en bild på mitt fina plakat också, haha! får världens leende på läpparna av att bara tänka tillbaka, riktigt sjukt var det!  nu ska jag ut och ta något att dricka och vila lite. ni får ha det så bra, puss! 

10 juni 2011.

vilken dag, ett minne som aldrig kommer suddas ut!

hangover!


fyfan vad jag är bra!

för jag har tagit studeten, jag har tagit studenten, jag har tagit studenten
fy fan vad jag är bra!



FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

fyfan vad jag är taggad, med en för liten studentmössa kan väl inte denna dagen gå fel?  haha så himla typiskt mig. ännu ett + är det att jag ser ut som "ja jag finner inga ord" så illa är det, but what to do?

NU KÖR VI!

i cant tell you what i learned from school
but i could tell you a story or two.

där ser man på.


visste ni att ...

• det är exakt 80 dagar kvar innan jag och elinor sitter på planet ner till magaluf, boom vad jag längtar.

sitter och kollar på olika filmer från barskolan vilket får en till att längta ännu mer, ett stort + är att vi har skapat en grupp på facebook för dom som ska gå i grupp 8 och vi kommer bli en störtskön grupp det råder inget tvivel! har föresten kollat upp om vi har internet där nere vilket vi har så ni kommer kunna följa oss där nere också, bra va? så ni inte behöver sakna oss rent för mycket liksom.

dagens måste ..

» städa hela huset.
» förbereda inför morgondagen {studenten}
» träffa adriana. 
» laga något gott att äta till mig och mamma. 


dagens planer.


vänta på att en vän ska komma hit därefter ska jag iväg från 09.00 till runt 15-tiden, hur kul det nu än är men det är bara att ta sig i kragen och göra det liksom. efter det ärendet blir det att ringa adri för att se vad dagen har att bjuda på, något kul bör väl hända, eller? lite senare mot kvällningen ska jag även se om jag kan ta en bild på min student outfit, hinner jag inte det lovar jag att det kommer ett mms-inlägg under studentdagen/kvällen som ni kan ta del av. småskrattar lite när jag tänker på hur snygg jag är i min studentmössa, haha! men det är som jag skrev tidigare, förmodligen kommer alla vara vrålfulla så att dom inte ens kommer lägga märke till mig eller att folket är så fulla så att jag lyckas bli sweet, haha. bara att hålla tummarna helt enkelt. but i'm don't give a fuck!

godnatt *

alltid samma problem när det handlar om att lyckas somna, så himla typiskt nu när man ska upp tidigt imorgon också. well well, det får bli morgondagens problem, och problemlösare som jag är så klurar jag nog ut det också. har hunnit göra en del efter det senaste inlägget jag publicerade, fått testat min studentklänning och allt tillbehär samt tryckt i mig lite sallad, mest för att jag hade tråkigt, haha.. nu ska jag ge sömnen ett nytt försök, sov gott!

saker jag ser fram emot.

det bästa året någonsin, i'm så fücking happy! har så himla många bollar i luften så tror att detta året kommer gå jättefort, jag hoppas det i alla fall. 
tänkte dela med mig av några datum jag ser fram emot lite extra mycket. 

10 juni - studenten, äntligen! 
28 augusti - bartenderutbildning i magaluf tillsammans med en fin vän. 
18 september - hemma från magaluf och förmodligen utbildad bartender redo för arbetslivet.
7 november - jag fyller 20 år.
8 november - 1 år sedan jag satt i rättegången {dock inget jag ser fram emot haha}
9 november - kör första sittningen på min tatuering / 3 timmar.
23 november - mamma fyller år och jag kör 2 sittningen på min tatuering / 3 timmar
7 december - kör sista sittningen på min tatuering. 
24 december - julafton, jättemysigt men jag hatar julen!

dagens inköp.


boom.

{dagens desscode}

har mått som förtjänat idag minst sagt, fyfan säger jag bara! det första jag sa till mamma när jag vaknade var: jag ska aldrig mer dricka!!! och vad får jag som svar? glöm inte att du tar studenten på fredag. 
haha nej, hur skulle jag kunna glömma det egentligen?  somnade om och vaknade vid 12-tiden igen, såg att jag hade x-antal missade samtal samt sms på min mobil så jag tog mig tid att svara och fick några svar på mina minnesluckor, det tackar jag för!

därefter blev det att hoppa in i duschen och vakna till liv, kändes lite bättre efter det så det blev att fixa mig snabbt och möta adri i stan för att fixa några ärenden.  {fick handlat lite nytt också som jag visar i nästa inlägg.samt bokat tid till min nya tatuering, äntligen!  dock har jag rätt många bollar i luften just nu så fick ta en sen tid men vad gör det, nu är tiden bokad så nu kör vii!

sedan för att försvara mig själv i mitt tidigare inlägg angående den trogna repliken "jag ska aldrig mer dricka" så mådde ja bra efter duschen, somsagt! så det blev att gå på alkoholintaget igen, haha.

balkongen med lite dricka och stadigt säll...

img_1361 (MMS)

balkongen med lite dricka och stadigt sällskap.. :)


true!


trött chej.


nu är det chips och någon bra film som står på schemat, är så himla trött!
så måste vila mig lite om jag ska orka med hela kvällen.

händelsen jag först dömdes för.


jag kan fortfarande inte släppa det, jag frikändes!
i och med jag lovade er att berätta vad som hänt så tänkte jag att jag kunde passa på att göra det nu..

det var såhär att i februari förra året blev jag och två till bjudna på en fest i lomma vilket även några av mina andra vänner blev, men när vi väl kommer till festen så får inte dom komma in så jag och sanne går in på festen medan dom andra går till bussen för att åka hem. när jag och sanne sedan kommer in på festen så frågesatte vi varför dom inte fick komma in när dom var bjudna och då fick vi som svar att hon inte brydde sig i och med det inte var hon som hade festen osv. efter att vi sedan stått och pratat om det ett tag så "bröstar" hon mig så jag trillar in i dörren bakom mig så jag föser bort henne och menar på att hon inte ska göra om det, då börjar hon tjata på mig att jag ska slå henne, och gjorde jag inte det så var jag en fegis. när jag sedan förklarar för henne att hon inte ska trigga upp mig för att då skulle jag göra det så fortsatte hon att trigga upp mig så jag och sanne valde att gå därifrån men när jag vänder ryggen emot henne så drar hon tag i mig så jag vänder mig om och hon får min hand i huvudet.
när jag sedan kommit ut från dörren och sanne är påväg ut så klämmer ********* igen dörren så att sanne kläms och då häller ********* en öl över sanne, hur moget det nu än var? 

i tingsrätten dömdes jag för misshandel, min dom blev villkorlig i 2 år, dagsböter och ett skadestånd på 10.000.
naturligtvis överklagade jag för att jag inte tyckte domen blev rättvis så fallet togs upp i hovrätten.

väl uppe i hovrätten hade det blivit ett täcknisktfel i filmen som spelades in under rättegången så det fick bli 15 minuters paus för att domarna skulle besluta om vi skulle utgå från filmen eller om ********* skulle få berätta om vad som hände under kvällen.

15 minuter senare kallades vi in i sal 7 igen där fallet hölls, domarnas beslut var att hon skulle berätta om händelsen en i och med hon hade ljuget om det mesta så kom hon inte ihåg något så det fanns inte så mycket att utgå ifrån. när allting var klart fick jag besked att jag skulle få min dom den 31 maj.

den 31 maj vid 11-tiden skulle domen vara satt så att jag skulle ringa till hovrätten. jag vaknar till 10.50 och min första tanke var att jag ville somna om för att tiden inte skulle gå så sakta så det gjorde jag, vid 11.20 ringer min mobil, det är min advokat! så jag svarar och då frågar han om jag ringt hovrätten och fått reda på min dom, vilket jag inte hade så han berättade för mig att jag frikändes.

mina första tankar var typ, WHAT? att först ha fått den domen sedan frikännas.
sjuk skillnad liksom, men jag tackar och tog emot och hade gjort allt för att få se hennes reaktion. 

veckoplanering.

måndag
jag ska invänta ett samtal från **** därefter ska jag ner till stan för att fixa några saker
*håller tummarna*. mellan 16-17-tiden ska jag träffa min kusin för att gå en runda i stan för att hon skulle handla någonting?  senare ikväll kommer julia hit för att köra på alkoholintag och tagga "10 dagars"
jag kör på 3 dagars istället. 

tisdag
förmodligen möte från 09 - 15.00, mindre kul men det är bara att ta sig i kragen.
därefter vet jag inte vad som händer.

onsdag
inga planeringar. 

torsdag
same shit .. kanske träffa anna och fixa sista inför studenten. 

fredag
läkaren vid 09, därefter hem snabbt för att sätta på min klänning och ta bussen till skolan för champangefrukost. vid 13.00 blir det att äta på restaurang för att sedan vid 15-tiden bli inlåsta på skolan och tagga till 16.38 då min klass står på trappan, längtar. {har gjort några tindsinställda inlägg som kommer dyka upp} därefter blir det att åka hem för att köra all in på en brakandes fest, jag är såå på! 

lördag
hangover, behöver jag säga något mer?!

söndag
förmodligen återhämtat mig och kan dela med mig av bilderna som tagits under studentdagen/kvällen. 


ser jag fram emot.

jag förtstår inte mig på mig själv ibland, trots att denna spåkulan psykar mig så är jag ändå tvungen att fortsätta klicka mig in på den, haha.  så nu får jag väl var nyfiken på vad anledningen är,
om den inte ljuger vill säga.

en dröm är bara en dröm.
ett mål är en dröm med en plan och en deadline. 

new stuff...

här har ni även en bild på min nya klocka och min nya ring också, inget märkvärdigt dock väldigt snyggt och enkelt. har varit ute efter en rosa klocka länge men aldrig hittat någon som jag tyckt om direkt,
så nu när jag såg den så var det lika bra att passa på.
sedan ringen köpte jag mer "bara för att" det kommer komma till användning i alla fall. 

la la la.


jag är så himla bra på att slita mig från datorn så att jag borde få en nomenering! 
men nu ropar mamma att jag måste stänga av datorn för att blixten är här i närheten så får väl lyssna på henne så att hon blir glad.  but i'm coming back, haha! vi hörs senare, puss!

blixtar och dunder.


shit vad det åskar, bara sådär från ingenstans?
borde nog stänga av datorn men vad ska jag då roa mig med? haha.

nej, jag får röja undan lite sen sysselsätta mig med något, ta lite nya bilder så jag har något att lägga in i bloggen den börjar bli hemskt tråkig tycker jag. mycket är nog på grund av att det har varit så himla fint väder så att jag valt att ligga i solen och försöka bli hyfsat brun inför studenten. 
men vi hörs lite senare om åskan kan sluta någon gång.

new stuff

som jag skrev för ett par dagar sen hade jag varit i stan med mamma och handlat lite så här är en bild på det andra öronhänget som jag handlade, skitsnyggt visst? dock är bilden rätt suddig, i alla fall den högra men låt gå kommer komma upp bättre bilder sen så. 

KOM IHÅG!


fixa mina naglar inför studenten hos mitt hjärta
{bild kommer}

well well..

ligger just nu i min säng och lyssnar på lugn och mysig musik, samt pratar med en som ska gå i min grupp i magaluf, jävligt kul att vi har fullt med norskar i gruppen i och med jag ska flytta till norge sen. 
well well, har nästan precis kommit hem så försöker kommer komma till ro trots att jag är i högvarv, rätt svårt faktiskt! på tal om något helt annat så börjar jag äntligen få ordning på mitt rum efter att jag bytat rum, tagit en jävla tid men jag har verkligen inte haft någon ork eller lust till att ta tag i det så jag tar bit för bit när jag får lust till det. får visa er bild så fort jag är klar, påminner dock jädrans mycket om mitt förra rum men detta rummet är lite större. {vi ska måla om senare också såklart, men jag är osäker på vad jag vill ha för färg så det får vänta ett tag till.}

new stuff..

invigde ett par av mina nya öronhänge idag när jag gick ut och tog en drink med en vän, kan lägga upp bättre bild vid ett annat tillfälle men sålänge får denna duga. 

RSS 2.0