en snabb uppdatering

hjälp mig nu vad ni vill se mer av i min blogg,
ni kan kommentera anonymt också om det skulle kännas bättre. 

min hjärna är totalt nollställd när det kommer till vad jag kan skriva om,
så för att undvika bloggpaus så hjälp mig? alla förslag är välkommna, puss!

två lyckliga dårar.

vill bara att klockan ska bli runt 10-tiden så rebecca kommer hit,
vill sätta igång nu liksom, feeling att det kommer bli jättebra.

imorgon blir det väl en fredag att samla in vuxenpoäng på, om man säger så.
tror ni förstår lite vad jag menar, eller? annars för att göra det kortfattat, skriva nytt cv samt tänka igenom lite vart jag kan tänka mig att jobba fram tills att jag flyttar, kräver verkligen inget flott ställe i och med det rör sig om si-sådär 3 månader men ett jobb där man sliter för ingentig finns inte ens på världskartan, logiskt dock! har en del ställen jag skulle kunna tänka mig att leverera lite alkohol men återstår att se hur jag gör, lär återkomma till det när jag vet mer om det.  nu ska jag fortsätta röja lite här hemma och försöka bli trött så tiden kan uppfatas gå fortare, p u s s a r 

haha, må vara sant.


no women, no cry.

så, nu har ännu en dag gått
vart tar tiden vägen egentligen? 

har haft fullt upp hela dagen så har fått en hel del gjort idag vilket är skönt, hann dock varken rensa garderoben eller städa mitt rum så jag får ta det på söndag istället, åtminstone garderoben att städa rummet lär jag förmodligen ta tag i tidigare.  det som var planerat att göras på lördag blir flyttat till imorgon istället så ni kommer förmodligen få reda på det redan imorgon eller alldra senast på lördag, sweet!

nej, jag ska nog minsann ta tag i städningen redan nu så har jag det gjort till imorgonbitti när rebecca kommer. hörs förmodligen efter städningen, puss! 

min vinst.

voilá här har ni en bild på iphoneskalet jag vann, visst är det gulligt?
jättetjejigt dock men lite roligare än mitt förra skal.

snart är det dock dags att byta mobil så är det någon som har någon mobil att rekomendera? vill ha bra kamera, blixt och att kunna fota sig själv utan att vrida mobilen vore jättebra {precis som med iphone 4} men är inte speciellt intresserad av 4:an så kom med något annat förslag så är ni söta.  lät rätt ego, men nu när det äntligen kommit en bloggapp så vore det väl bra om man kunde dela med sig av några bilder på sig själv åtminstone? 

i sista sekund.

hejsan sötnosar. 
mamma lyckades ringa minuten efter att jag somnat så studsade upp lika snabbt som jag lyckades somna, antar att det var lika bra det. så nu har jag nästan precis varit nere och kollat brevlådan och min vinst som jag vann för ett tag sen hade kommit. {visar bild i nästa inlägg} har även hunnit köra min första kur idag till håret så nu är det bara att låta tiden gå och se hur det blir. 

nu ska jag lägga in bilderna på det jag vann på datorn så att ni kan få se.
puss.

hämtat mitt paket.

har precis varit och hämtat mitt paket som jag varit för lat för att hämta de senaste dagarna.
ni undrar säkerligen varför jag skrivet: start 29 september på bilden, men det är bara för att jag ska visa för och efterbilder med tiden som går.

vad är det för något?
det är en olja för bland annat håret, går att använda till en hel del annat också men jag kommer främst fokusera på håret. som jag skrev ovan så kommer jag lägga ut för och efterbilder med tiden som går så första bilder kommer om ca 1 månad skulle jag tro, vet inte exakt hur långtid det kan ta innan man börjar se resultat, om det ens fungerar vill säga?  jag kommer ge det ett försök och ska försöka hålla mitt tålamod på topp, mitt tålamod är annars min svaghet men denna gången ska jag ge mig fan på att klara det. 

mina ord.


dagens planering..

till stan och fixa en sak, känner mig illa tvungen efter att ha dragit ut på det x-antal dagar.
hämta ut mitt paket även om jag orkar eller inte. {samt visa er}
göra hårinpackning och ansiktsmask.
städa undan på mitt rum. 
visa er hur jag möblerat om, om ni är nyfikna på att se hur det blev?
finns det tid och ork kommer jag sortera bland mina kläder m.m och lägga upp det på min bloppis.

angående "bloppisen", är ni intresserade så håll utkik lite senare under dagen så lovar jag att någonting har kommit upp åtminstone.

hatar att vara sjuk.

vårt internet på datorn klyddar så det är väl pricken över i:et att appen kom i rätt tillfälle

har lyckats komma på lite att göra idag trots att jag mår som jag mår, hatar att vara sjuk och ligga och göra ingenting.visst kan det vara skönt ibland men just idag känner jag för att jag vill göra någonting, så typiskt.
har någon förslag på bra filmer förresten?

uppe med tuppen.

godmorgon sötnosar, uppe med tuppen för en gångs skull. kan bero på att jag mår si-sådär och precis som förmodligen alla andra så sover jag jättedåligt då. well well, snart lördag hoppas att jag hinner bli frisk till dess bara annars får jag minsann bita ihop!
(ni kommer förmodligen få reda på det på lördag så fort det är klart, kommer väl inte kunna vänta längre hehe.)

nu ska jag fortsätta ligga och kolla ut genom fönstret, sedan försöka planera min dag lite, lär dock bli en lugn hemmakväll men kanske en inpackning och ansiktsmask eller något liknande. sedan hämta ut mitt paket så jag kan visa er vad jag beställt, om jag orkar vill säga. puss!


ge mig lördag.

längtar jättemycket till på lördag
men varför får ni reda på antingen på lördagkväll eller söndag, håll ut!

drömmer mig bort ..

jag har inte ens varit hemma i 2 veckor och vill redan tillbaka, eller rättaresagt jag ska tillbaka!
tänk att bara vakna av strålande solsken gå upp och göra frukost, sedan göra sig i ordning för stranden. liksom leva livet precis som det faller sig in därefter förbereda sig för jobb senare på kvällen.  jatack, det är exakt så mitt liv ska se ut. kanske inte att endast leva det livet i magaluf,
men utomlands i något varmt land.

just nu..

ligger i sängen och trycker i mig mat, feeling att jag tröstäter för att jag saknar magaluf.
jag hatar att ha känslan av att ens liv står stilla, jag hade velat jobba som bartender utomlands året om, hur ball hade inte det varit? det bästa av allt är att det inte är omöjligt.
vill man så kan man sålänge man inte ger upp.

mitt paket..

här är lite av det som var i mitt paket. för er som inte vet var det är så är det en värmetång till hårförlängning. så om någon är sugen på att sätta i förlängning med ex. vax så är det bara att skriva en kommentar om intresse och om nihar hår eller om jag ska fixa det så  ordnar det sig.

nu ska jag lägga mig i ett varmt skumbad hade jag tänkt, trots att klockan är lite över 01,
men varför inte liksom?

sallad!

blev att dra in till Malmö trots allt, köpte med mig en sallad hem som jag sitter och äter nu, sjukt gott.

vi hörs senare, puss.


sjuk?

hejsan. känner inte mig 100% idag, hatar att må såhär. :s ska se om jag kan ta mig in till malmö och fixa lite saker trots allt, well well vi hörs lite senare. puss!


vad tycker ni?


klickade mig nyss in på youtube och såg denna på första sidan, kände mig nästan ila tvingad till att lyssa på den medtanke på att jag vet hur "kill-verisionen" går. visst jag förstår att det blivit en såkallad sommarplåga,  men jag har väl lite smått svårt för att just en så gammal? sjunger en sådan låt, lite små äckligt enligt mig men visst för att hålla sig till låten så är den väl helt ok, dock smått utlyssnad i och med den spelats i princip överallt när man varit ute.

blogg.se app, äntligen här.

äntligen är appen här som förmodligen alla bloggare på blogg.se längtat efter.
nu lovar jag er jättebra uppdatering vart jag än är, hur bra är inte det?

nu ska jag kolla vidare på tv och även småkika runt lite på några jobb,
måste ha något litet jobb här hemma innan jag flyttar, well well det blir säkert bra.

paket.

fick hem lite paket idag {visar er imorgon} vårt internet har klyddat hela dagen så har inte funnits läge till att visa idag. sedan har jag även fått ett sms om att jag har ett paket att hämta ut,
tror jag vet vad det är, visar er det så fort jag hämtat det, imorgon förmodligen.
för ett tag sedan vann jag även ett valfritt iphoneskal, fick mail om det innan att det var på väg,
så kommer visa er bild på det också när det kommit.

mobil inlägg.

godmorgon sötnosar, sovit gott?
som jag berättade igår har det hänt något med mitt finger, eller min högerhand kanske jag ska säga. gör så sjukt ont vilket drabbar sömnen, har till och med börjat med smärtstillande men det verkar inte hjälpa dock.

well well, till något annat som också är lite tråkigt enligt mig i alla fall, mitt internet verkar ha lagt av sedan igårkväll och fungerar fortfarande inte. får hålla tummarna på att det kommer att fungerar igen under dagen.
har ju lovat er att visa förändringen jag gjort, men måste vänja mig lite först innan jag visar er, haha. :)

nu ska jag kolla vidare på vakna med the voice, puss!

ny vecka, nya möjligheter.

hej sötisar. 
kom hem från min kusin för ett tag sedan, har färgat samt klippt page på henne, it was damn good. 

har nästan precis lagt mig i sängen med en värmekudde + tryckt i mig två panodil.
har hänt något med mitt finger men vet verkligen inte vad jag kan ha gjort?
hur som helst, det är jättekallt jämfört med resten av fingrarna och gör så fruktansvärt ont, har ont enda ner til handleden.  får se hur det känns imorgon när jag vaknar i värsta fall får jag ringa läkaren och se om dom har något svar på vad det kan vara.

bortsett från det har min dag varit lugn, var i stan en runda innan idag och handlade lite mat.
kirrade hem lite vuxenpoäng där, sweet. därefter har jag mest tagit det lugnt, lyckades minsann somna till ca 2 timmar också, mindre bra dock..

nu väntar en dusch sedan borsta tänderna, hörs vi inte senare så imorgon.
puss puss puss. 

change.

gjort en rätt stor förändring, {för att vara mig} ni får se bild i veckan.
måste nog vänja mig vid förändringen först innan jag visar er, hehe.

kebabpizza?

hejsan, vaknade för en stund sedan sjukt att jag lyckades sova såhär länge?
well well, är sjukt sugen på en kebabpizza ska man prioritera taco eller kebabpizza?

nu ska jag hoppa in i duschen sedan sätta på mig min one piece och dra ner rullgardinerna till rummet
därefter starta en film som jag kan mysa till, nu ska jag bara komma på vilken film jag ska se,
har ni några förslag?

rebecca kommer komma hit senare, vi har en del vi ska göra så jag vet inte hur uppdateringen kommer att bli men hörs vi inte senare så imorgon, puss! ♥

sov så gott.

ligger just nu i sängen och kollar på tv, sjukt program utan handling? eller en handling som inte jag lyckats förstå mig på i alla fall, well well. ska ta och stänga av datorn om en stund, borde gjort det för ett bra tag sedan egentligen i och med jag ska till malmö hyfsat tidigt imorgon med min kusin och försöka fixa praktikplats åt henne.

hoppas föresten mitt ena paket kommer imorgon, har 5 paket som jag väntar på just nu hehe.
vi hörs imorgon när jag är hemma igen, puss!

haha, elinor!


no matter if you black or white.

bjuder på en bild på min och saras händer, rätt så stor skillnad men för att försvara sara så har jag trots allt varit utomlands i 3 veckor.  fick väl inte sådär värst mycket sol där i och med vi gick i skolan 6 timmar om dagen måndag-fredag sedan mådde man oftast som förtjänat både lördag och söndag.  ibland kände man sig till och med full när man vaknade och skulle röra sig ner mot stranden, hehe. sweet att man inte var ensam om att må som förtjänat, vi var en legendarisk party grupp så det vore fel att klaga. 

nu ska jag göra en liten förändring nu när man ändå inte har något att göra, för trött för att festa. tre veckor i magaluf sätter sina spår, tro mig.  fast å andra sidan så är det trötta trelleborg som får mig otaggad också, hade jag varit kvar i magaluf hade jag slått klackarna i taket för längesedan.

YES..

yes, äntligen!
jag visar er så fort jag fått hem det.

ny skärm.

sådär ja, som jag skrev igår så skulle jag iväg och handla vilket var en ny skärm samt en
monitor-kabel så jag kunde koppla datorn till skärmen. var dock en hel del klydd men skam den som ger sig så nu är det äntligen klart.

nu ska jag fixa lite småsaker därefter hörs vi förmodligen igen,  puss på er.

godmorgon.

godmorgon, sovit gott?
jag har väl sovit si-sådär, vaknat somnat från och till hela tiden.

hade tänkt att vila en stund därefter hoppa in i duschen och kickstarta dagen med en rejäl frukost.
lite senare idag ska jag till stan och fixa en sak samt möta en vän. vi hörs lite senare, puss.

snabbt inlägg.

hejsan sötisar.
umgås just nu med sara ska alldeles strax cykla ner till stan och möta pappa och fixa en sak {visar er sen}
ska även hjälpa min kusin med en sak så fort jag kommit hem, lite senare idag.
nu måste vi cykla, sara med bebismagen så himla fint är det! :)
vi hörs senare, puss!

morgondagens planering.

› köpa ... {visar imorgon}
› till stan och fixa en sak
› klippa nordberg 14.00
› träffa pappa 16.30
› ska även träffa en vän under dagen om det inte ändras

vi hörs imorgon, nu måste jag somsagt sova, puss på er

hemklickat.

har precis klickat hem denna saken + 2 saker till, kommer visa vad det är så fort jag har fått det tills dess får ni vara nyfikna, hehe.  har även kollat på en sak som jag ska köpa imorgon, dock inget speciellt mer "bara för att" liksom, vad det är får ni reda på imorgon.  nu ska jag bädda ner mig i sängen och försöka komma till ro, har en hel del att göra imorgon. puss 

magaluf, sakna!

går inte en enda dag då jag inte tänker på magaluf, jag undrar om det är själva magaluf eller om det är gruppen jag saknar? eller kanske till och med båda, trivdes så sjukt bra där. det var liksom inte det att man var rastlös utan det fanns helatiden någonting att göra, älskar att ha många bollar i luften.

något som glädjer mig är att jag och två till har pratat om att köra säsong nästa sommar,
hur ball hade inte det varit?  well well, bara sådär 6 månader kvar? men tiden går så fruktansvärt fort så snart är jag i magaluf igen.

till maria. ♡


auw sötis, hehe!  snart får du och agnes lära mig norska för som det ser ut nu är det inte långtid kvar innan vi är samlade i samma stad, hur grymt lär inte det blir?  kommer förmodligen upp redan nästa vecka för att hälsa på så har du och agnes tid och lust så ses vi redan då! 

det är sjukt vad jag saknar er, hatar verkligen avstånd och shit vad tufft det var att säga hejdå. 
men jag är så himla glad att jag lärde känna er och somsagt, snart så ses vi igen.

feed me!

har fått en hel del gjort idag, skönt!
har även passat på att visa min talang när det gäller att laga mat, så maten står i ugnen och är klar om en liten stund. nu ska jag ut i köket och fortsätta vi hörs senare, puss! ♥

beställt..

har precis klickat hem *** ja, ni får se när det kommer helt enkelt.
därefter får vi hoppas att resultatet blir bra men det lär dröja lite längre innan jag/ni får reda på det, får ha tålamod helt enkelt. nu ska jag bädda ner mig i sängen, sjukt trött och har en hel del att göra imorgon. puss på er. ♥

fade into darkness.

riktigt ångest att vara hemma i trötta trelleborg, fan alltså.
well well, nu ska jag bara sätta på mig en tjocktröja, hur skumt känns inte det efter att ha gått i shorts och linne i 3 veckor och i princip dött av värmeslag?

detta var ju bara pricken över i:et. sitter och lyssnar på nrj så kommer avicii - fade into darkness. den låten spelades sjukt mycket i magaluf, vill bara gräva ner mig i min kudde och vakna upp i april då jag åker tillbaka till magaluf för att köra en säsong.

nej, nu ska jag deppa lite till.
puss! ♥

minnen.

ligger i sängen och tänker tillbaka på magaluf, blev ni ens förvånade?
saknar det redan. hur som helst, kom att tänka på en komplimang?
jag fick av en kille när jag var ute på ggbc.

du är redan skitsnygg så dricker jag lite till kommer jag tro du är jessica alba.
kunde inte sluta skratta så var tvungen att gå ifrån bordet.

tack till alla som gjort dessa tre veckorna till dom bästa i mitt liv.
ni vet vem ni är. ♥

till agnes.

kan inte säga det bättre själv agnes, har pratat med **** nästan precis
{du vet vad jag menar} och allting ser ljust ut.  berättar för dig när jag vet lite mer.
vi ses snart igen, det är en sak som är säker. 

sakna!

kommer dela med mig av fler bilder sen men tills dess får ni nöja er med denna.
det är en bild från förkröker innan vi drog till maskeradkvällen på ggbc, sjukt jävla bra kväll.
kan inte förstå vart dessa 3 veckorna tagit vägen? nu blir det att ta tag i jobb och liknande sedan spara ihop massa pengar till nästa sommar då jag agnes och maria ska köra en säsong i magaluf,
shit vad jag längtar. ♥

ska vila mig lite nu, vi hörs senare.
puss.

home sweet home..

nu är jag hemma från magaluf igen men kan väl säga så mycket som att jag saknar det och längtar mer än någonsin till nästa sommar då jag ska dit igen. ♥ glädjer mig att det snart är magaluf reunion då jag kommer få träffa dom flesta igen. tack till alla som har gjort dessa tre veckorna till dom bästa veckorna i mitt liv, love.

kalas knas.

sitter just nu på skolan, ska snart ha betygssnack därefter blir det drinktävling vid 17-tiden därefter städa. vid 21-tiden är det avslutningsmiddag, det är helt sjukt vad tiden gått fort.

jag är sjukt orolig för teorin, jag får hålla tummarna helt enkelt.
jag är glad "bara" jag får g, för teorin var så sjukt svår.

nu ska jag tagga upp mig inför drinktävlingen, funderar på att köra en frozendrink eller mjölkdrink,
får se vad det blir till. vi hörs kanske på lördag annars på söndagnatt eller måndag.
peace and love.

let´s get fucked up tonight.

jag kan inte fatta det, kursen är avklarad.
både teori och praktiska är avklarat, feeling att jag inte klarade teorin fick total blackout men det praktiska känns helt ok, återstår att se imorgon helt enkelt. hur som helst kommer jag vara glad och komma hem med erfarenhet och minne för livet, fan vad jag är glad!

ikväll blir det beach-häng med störtsköna lärare och klasskompisar, kommer krökas och spela volleyboll och vi ska piska lärarna och supa dom dyngraka, eller?
nu ska jag köpa lite dricka sen tagga inför ikväll, vi lär förmodligen inte höras förens jag kommer hem {söndagnatt}
eller ja, lär väl bli på måndag som vi hörs.

puss på er, let´s get fucked up tonight!
i will get out, out, ooooo-oout, boom!

freepouringtest - check.

nu är freepouringstestet avklarat, känns sådär så vi får väl se hur det går.
får reda på resultatet senare så får hoppas på det bästa.

nu ska jag sätta datorn på laddning innan datorn dör sen ska jag tagga ner.
vi hörs förmodligen inte mer innan jag kommer hem i och med imorgon är det slutprov sen fredag och lördag all in sen söndag blir det att flyga hem. puss på er ♥

5 min rast.

nu har vi 5 minuters rast, ska snart in och köra mixologi {läsa av sina gäster}
smått nervös inför freepouringstestet, men man kan väl inte mer än att göra sitt bästa.
dock är jag mer nervös inför slutprovet imorgon, både teori och praktiskt :s blir att plugga som fan idag, om jag så ska behöva vara vaken hela natten så ska jag fan kunna allt!

nu ska jag vaska lite vatten, vi hörs senare.
{ska föresten springa iväg och handla en sak till min mamma också.
{inte lönt att du frågar vad mamma, du får se på söndag natt} hihi. puss.

flairing.

blev lite flairing på stranden imorse medan vi pluggade, därefter gick vi in och pluggade.
nu sitter vi på skolan och ska snart börja min första lektion, därefter blir det freepouring test.
vi hörs senare.

tiden går snabbt när man har kul.

måste bara påpeka detta.
shit vad tiden går fort, på söndag har det gått 3 veckor, helt sjukt!

på skolan igen.

nu sitter jag på skolan igen efter 3 timmars håltimme, börjar om en liten stund då vi ska blanda drinkar.
som jag skrev innan så är ett filmteam på skolan som ska filma oss, får väl se hur det går.

nu ska jag lämna tillbaka datorn jag lånat från skolan och vara social mot dom andra som sitter här.
puss på er sötisar. ♥

kfc.

var nyss iväg på kfc med elinor och maria och käkade, vi delade på 20 stycken friterade kycklingbitar men vi alla blev proppmätta och orkade inte ens äta upp allt, boom.
nu sitter jag på skolan och pratar med mamma och ska alldeles strax plugga lite drinkar.
{det är ett filmteam här idag som ska filma oss.}  kommer bli grymt, nu ska jag prata med mamma, puss.

13 september, magaluf.

precis kommit till skolan igen efter att vi flairat på stranden, gick helt ok.
ska köra stenhårt på flairing när jag kommer hem, ska bli grym på det. som ni ser så har jag inte fått speciellt mycket färg vilket beror på att vi går i skolan 6 timmar från måndag till fredag så där har ni svaret på det.
men som sagt, det gör inte mig så mycket mycket faktiskt.

nu ska jag ta det lugnt och sätta datorn på laddning sen bege mig in i freepouringsalen och träna freepouring och kombos så vi hörs senare, puss! ♥

just nu..

just nu sitter jag på skolan med maria och väntar på kellet, blir flairing på stranden vi ska ha ett sorts prov så det återstår att se hur det går. annars var gårdagen lugn idag blir det att plugga och förmodligen en liten utgång, cassandra i den andra gruppen fyller 21 år idag så får fira henne lite grann i alla fall.

nu ska jag sätta datorn på laddning, vi hörs senare.
puss! 

brännmanet.

blev bränd av en brännmanet för någon dag sedan så här är en bild från ett tag efter jag blivit bränd.
gjorde helt sjukt jävla ont. nu har svullnaden lagt sig men jag har röda prickarefter det vilket inte är mycket snyggare, well well.

känns som att jag har haft en hel del otur under denna resan,
men jag gör som med tequilan och tar det med en nypa salt.

magaluf.

bjuder på en bild på mig och elinor nu innan vi ska in och blanda kombos, börjar närma sig slutprovet nu, sjukt nervös. :s men blir att plugga tillsammans med legendariska maria efter skolan så att vi sätter helst alla drinkar, skam den som ger sig. vi har tydligen bara kombos på det praktiska (göra två drinkar åt gången) så vi får väl se hur det går.

till mamma:
min mobil är borta så att du vet.

lördags.

här är en bild på mig och robert från maskeraden i lördags på grabbarna grus.
här är en bild på mig och elinor från i lördags, boom.

nu börjar vi.

sitter just nu på skolan med maria, ska ha groda i teori om en stund + det är några som är på skolan och ska filma oss hela skoldagen fram till onsdag, kanske inte lika lockande, well well.

nu börjar vi, hörs sen.

repliker som körs stenhårt

* jag är inte full jag har bara smakat.
* jag har inget att göra så jag kräker
* är det inte dags att du levererar lite?


nu dör datorn snart, hörs imorgon för nu blir det plugg och massa gott.
saknar dig mamma, jag älskar dig!

lite nytt som jag handlade igår.

* vit bikini.
* blåa shorts
* klänning

ggbc maskerad.

var maskerad på grabbarna grus igår, riktigt lyckat!
dj:n ville kyssa mig men jag vände bort huvudet såklart!

när elinor sedan frågesatte mig varför jag vände bort mitt huvud så svarade jag:
han var ful och jag nykter, well well.

annars så en kommentar som gick varm i fredags var: jag är inte full jag har bara smakat.
visst, liksom. nu resten av dagarna blir det inget festande för min del ska lägga all fokus på skolan, slut prov på torsdag, måste fan klara det! fast jag hade inte bangat att göra om utbildningen alltså, lätt bästa jag gjort i hela mitt liv. ♥


om fredagen.

hejsan.
för att dra allting kortfattat så blev det en galen fredag (helen sitter bredvid och skrattar)
jag och angelica drack oss dyngraka på mallorcas sangria,
ett glasmotsvarar ca 2 stora smirn off ice, och jag och angelica drack 15 glas {jag överdriver inte} vilket slutade med att vi blev as kalas, delar kanske med mig av en film, återstår att se.

slutade i alla fall med att alex fick bära mig hem och jag lyckades supa bort min mobil,
1 - 0 till mig, BOOM.

fredag.

har utan tvekan hittat en vän för livet, "legendariska maria" sjukt härlig människa.
blir att besöka eskilstuna inom kort tid. ♥

nu börjar vi igen så nu ska jag blanda lite drinkar, så jävla roligt!
sweet att man hittat något som passar mig. längtar till jag börjar jobba faktiskt. (trodde aldrig att jag skulle säga det) ska bli så grym att jag tjänar med dricks än vad en vanlig månadslön kan vara,
det är mitt mål!

boom, hörs senare eller imorgon!

hyllning.

precis haft freepouring-testet, återstår att se hur det gick.
har även lyckats låsa in mig på toaletten, panik! men hyllning åt mig där.



terassen.


sitter just nu på terassen med 5 minuters rast, har provsmakat vin samt lärt oss lite som är bra att veta inom det.
är sjukt hungrig så hoppas sista tiden går bra så att jag kan trycka i mig lite mat, subway kanske?
nej, det är slut på det nu har bränt sönder min tunga för att jag tvingat mig äta texmex {galet stark sås}

nu ska jag gå och ta en appeltini och ta det lugnt, puss på er! ♥

freepouring video.

yeeeee-ees, efter många om och men så laddade videon upp.
nu är det snart prov i freepouring, eller ja om ca 3 timmar.

legendariska maria och jag.

sitter just nu på terassen på skolan och pluggar med legendariska maria, våra såkallade smeknamn här, wicked! börjar om ca 10 minuter så vi får hoppas jag kan några frågor i alla fall, sjukt taggad på shotta, skumbanan liksom, hur god är inte den liksom? har ni inte smakat den ska jag göra en till mina dudes när jag kommer hem. ♥

nu ska jag plugga sistan, pure love.

magaluf, biatch!

hej sötisar.
sitter just nu på terassen på skolan och väntar på att klockan ska blir 19.15 då det är dags för läxförhör. får väl se hur det går, får göra mitt bästa i alla fall.

vi har även shottdag idag, hur bra är inte det liksom?
helt ok förkrök till utgången ikväll.

annars har dagen varit en lugndag, flairing på stranden imorse gick faktiskt helt ok därefter blev det att öva freepouring och dagens drinkar/shottar, börjar underlätta med allting nu så jag hoppas verkligen att allting kommer gå bra och att jag klarar utbildningen.

nu kom elinor till terassen efetr att ha varit hemma och vilat sig {hon mår inte så bra, stackaren}
så nu ska jag prata lite med henne sen tagga inför läxförhöret, puss på er! ♥

mamma. 
miss you.

handlat lite ..


på skolan.

sitter just nu på skolan, ska snart träna mer på freeporing i och med vi har prov på det imorgon.
{ville egentligen ha med elinor också på bild men hon mår inte så bra idag, buh!}
har håla på 3 timmar om ca 1 timme därefter blir det att plugga på läxförhöret som vi har lite senare idag. puss.

just nu..

dagen började med whiskeyprovning, hur gott liksom?
därefter blev det att blanda dagens drinkar (whiskey somsagt) sedan 50 min lunch, behöver jag ens säga att jag åt på subway? legendariskt troligt liksom. unde rlunrasten passade jag även på att handla en flairingflaska, speedopner, magnet, linne och en shaker - lika bra så har man det liksom!
nu har vi 5 minuters rast för att sedan köra freepouring och blanda drinkar igen, helt ok liksom.

imorgon är det läxförhör på hela vecka 1 och 2, får se hur det går men det blir att plugga hela kvällen i alla fall.
logiskt tänkande kanske? well well, nu börjar vi igen, puss!

subway!

hejsan.
sitter just nu på skolan och kränger lite mat från subway (som vanligt) börjar om ca 10 minuter igen med flairing på stranden. innan idag hade vi frozen drinks, sjuktgott. jag gjorde en med jordgubbssmak på elinors villkor, haha. {den legendariska drinken i mitten är min, boom!}

 


måndag på skolan.

helluuuu-uu sötisar, hur har ni det i värmen?
sitter på skolan med elinor och maria ska snart dra och äta sen ner till stranden och se om man kan få lite färg.

jag försöker ladda upp en film som filmades igår när vi hade freepouring men det verkar inte gå så värst bra, fuck!
men skam den som ger sig, bara på det igen liksom. hade tänkt lägga in bilder också men självklart tryckte jag in minneskortet i datorn och nu fungerar det inte och minneskortet sitter fast, haha!
well well, jag får fixa det när jag kommer till hotellet så får ni bilderna imorgon istället.

föresten, jag ljuger inte om jag har 36 myggbett på högerarmen, riktigt sick!
fyfan liksom. nu ska jag springa och ta ut pengar och gå till subway, hur gott?
hörs vi inte senare så imorgon, puss!

....

imorgon kommer en film från skolan, hinner inte ladda upp den nu
måste rusa innan batteriet dör, puss!

på skolan..


några bilder, boom!


på skolan.

tjaa-a!
dagen började med att jag vaknade runt 12-tiden, drog ner till stranden och låg och solade med resten från klassen ett tag. efter det blev det att dra hem oc plugga fram till för ca 15 minuter sedan då jag och helen drog till skolan {där vi är nu} för att uppdatera er om att allt är under kontroll, eller?
nej men vi mår bra, jag har dock lyckats skära upp min fot för att jag envisades om att gå barfota, great liksom!
seda har jag blivit armbågad i huvudet och inkaserat en fläskläpp av en engelskman, hell yeah!

nej, nu ska jag försöka ladda upp lite bilder/film till er så ni får en liten syn på vad vi håller på med här nere. håll tummarna på att det går, boom!


liver är underbart!


hellre dricka än dansa!

hej sötisar, hur har ni det i sverige? 
här lever livet och det har redan gått en hel skolvecka. 

jag kommer gå in mer på hur veckan osv sett ut så fort jag har mer tid på mig  {kanske imorgon? lovar att försöka! } det är liksom fredag idag och det står all in på min lista, för er också hoppas jag? fast med lite mindre valmöjligheter, kanske kräm? haha! fan vad jag mår braaaaa-aa, helsjukt ös här !!! 

nej, nu ska jag springa upp till rummet igen och skåla med dom andra och dunka musik för hela bargatan!
delar med mig av en låt, sådär! {→ hellre dricka än dansa. ←} ha en störtskön fredag för det ska jag ha, puss! 

mutant!

sitter och kränger mat från subway nu snart blir det flairing på stranden, boom!

och fan vad tiden går fort, snart gått en hel vecka.
imorgon är det läxförhör på hela första veckan, sikta in sig på en hemmakväll kanske?
NEJ, vad fan tror ni! mutant-kväll ikväll, lets get fucked!

det sätter sina spår.

jag undrar om jag någongång ska nyktra till..
fyfan, drar täcker över huvudet.. eller nej vänta! jag ska till skolan och blanda + smaka drinkar,
ja ni vet säkerligen själv hur det är dagen efter när man mår som förtjänat och bara känner doften av alkohol och ibland räcker det till och med av att bara se en spritflaska, och så illa är det för mig nu så då är det väl tur att jag inte är omringad av alkohol i skolan då. hahha, okej jag skrattar lite åt min själv faktiskt, jag blir liksom inte förvånad! men en sak är säker, gårdagen var urartad och magaluf levererar!

nu ska jag lämna av datorn sen gå till skolan och svepa en återställare emot min vilja så ska jag fan vara på benen igen, för detta är inte ok! ska försöka hinna med ett inlägg senare + dela med mig av lite bilder så håll utkik.